Ferrari insistă că Massa rămâne la echipa în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 14.10.2010
Stefano Domenicali a dat asigurări că Felipe Massa va pilota pentru Ferrari şi în 2011, în ciuda speculaţiilor privind o reziliere prematură a contractului scadent la finalul anului 2012.

Felipe Massa şi-a prelungit în această vară contractul cu Scuderia Ferrari până la sfaristul sezonului 2012, însă situaţia sa a devenit incertă în ultima perioadă în urma rezultatelor modeste înregistrate în special în Singapore şi Japonia.

Speculaţiile privind viitorul său în cadrul Scuderiei au căpătat amploare după ce Luca di Montezemolo l-a avertizat pe pilotul brazilian ca trebuie să revină la o formă mai bună pentru a-l ajuta pe Fernando Alonso în lupta pentru titlu, afirmând că nu poate continua colaborarea cu un pilot care nu-şi sprijină echipa.

Cu toate acestea, şeful Stefano Domenicali a negat din nou zvonurile şi susţine că Ferrari îl sprijină total pe Massa pentru a-şi reveni la forma obişnuită.

"Mai mult decât am spus până acum nu ştiu ce am putea face. Este important să-i păstrăm calmul şi concentrarea. Massa ştie că echipa este în spatele său, fără niciun dubiu. Face parte din joc şi din sport, din presiunea venită din exterior.

Dar ce trebuie să facem este să rămânem aproape de el, iar el este puternic din punct de vedere mental. Este primul care să arate în ultimele curse cine este şi care este valorea să, pe care noi o cunoaştem", a precizat italianul.

Presa internaţională speculează că o posibilă destinaţie a lui Massa pentru anul viitor este Renault, care ar urma să-l cedeze pe Robert Kubica la Ferrari, chiar dacă şi polonezul este sub contract cu echipa franceza până în 2012.

Via | Autosport

Comentarii (12)

  • Saracul Massa. Acum e luat la suturi de toti.
    12 1
  • massa
    ...ar fi frumos sa-l vad pe massa la renault, decat sa fie nr2 la ferrari, dar nu cred ca se va intampla asa, din simplul fapt ca robert kubica nu o sa accepte niciodata statutul de pilot nr2. m-as bucura foarte mult sa ajunga massa la renault, deja e trist cand vad ca e luat pe sus mai tot timpul.
    6 4
  • Massa
    Cred ca "he saw it coming" cand s-a anuntat Alonso ca si coechipier .

    Nici pe Kubica nu-l vad luand loc pe scaunul de locotenent , desi in prima faza pare tentant sa pilotezi pentru Ferrari , pana la urma le iese pe nas .

    Pacat.
    7 3
  • sa ramanaaaa!!
    Eu m-as bucura sa ramana si, daca se poate, chiar pilotul nr.1 in echipa! Ar fi mai bine. Prietenii stiu de ce... ;o)
    9 7
  • antrenorul unui boxer in acest mod il influenteaza sa doboare adversarul. Montenzomelo & Domenicali
    sigur aici e ceva ce ma face sa imi dau seama ca Montentz si Domen au un plan pu titlu lui Alonso. il incurajeaza p Mss, ca acesta psihologic sa se ,,programeze,, sa faca progrese. Care-i secretul?... Mss va incerca sa progreseze, insa Alon nu e ,,Papa-lapte,, si nicicum nu se va lasa batut d Mss, astfel ei luptind pot fi p primele locuri, in felul asta ambii pot fi alaturi impiedicindu-i p cei d la RBR sa fie in fata lui Alo. Adica Mss va face distanta intre Alo si We si V. El e increzut in aceasta varianta caci si monoposturile sint intr-o forma buna si poate sa obtina podiumul.
    3 2
  • ctlnmihai
    Massa
    Şi mie-mi convine ca Massa să rămână la Ferrari.. we will have a lot of comments in 2011..
    6 7
  • massa
    da da si mai!
    4 0
  • massa
    e un pilot de cam nota (8) ca tot ajunge pe locu 10 11!
    6 0
  • anda
    da da ai dreptate anda!in legatura cu massa!!!
    5 0
  • timpul lui MASSUTA la Ferrari.....
    ...a expirat.V-a pati ceea ce au patit si ceilalti piloti exFerrari.Nu mai are de demonstrat nimic.In ultimile curse Ferrari a contat numai prin Alonso ,asa ca e pe faras.Poate acasa sa faca ceva care sa-l salveze.....
    6 0
  • mobius
    Massa
    Repet ce am mai spus. Nu inteleg cine il impiedica (pentru ca echipa si Alonso, dupa cum a declarat-o chiar el, au nevoie de rezultate cat mai bune din partea sa) pe Massa sa fie in spatele lui Alonso la CELE SAPTE PUNCTE pe care foarte multi considera ca echipa sau Alonso i le-ar fi luat. Lumea ar putea sa spuna atunci, pe buna dreptate poate, ca echipa il favorizeaza pe Alonso. Consider ca daca vrei ceva trebuie sa dovedesti ca meriti. Imi e teama ca Massa se afla in postura in care se afla Piquet dupa 2008 cand a pretins ca a fost obligat sa intre in parapet, iscand un scandal dupa care nu l-a mai angajat nimeni.
    3 1
  • Ziceam si eu...
    Sa vina Kimi! Deh, performanta cu bani putini nu prea se poate. :)
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru