Ferrari introduce un nou update aerodinamic în Singapore

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 21.09.2010
Fernando Alonso a dezvăluit că monopostul Ferrari F10 va beneficia de un nou update aerodinamic în Marele premiu al statului Singapore.

Ferrari se alătură echipelor rivale şi pregăteşte noi îmbunătăţiri pentru ultima parte a sezonului, care va juca un rol esenţial în desemnarea noului campion mondial.

În acest sens, Scuderia va introduce un pachet aerodinamic caractersitic circuitului Marina Bay din Singapore, despre care Fernando Alonso susţine că ar trebui să dea rezultate pe orice tip de circuite.

"Acum avem un pachet care ar trebui să lucreze pe toate tipurile de circuit. Ştim că Red Bull vor fi foarte puternici pe următoarele două circuite, dar ar trebui să fim mai consistenţi decât înainte. Consistenta este cheia pentru acest titlu", a declarat spaniolul pentru publicaţia germană Auto Motor und Sport.

Informaţiile au fost confirmate şi de şeful Stefano Domenicali, care a preferat însă să nu ofere detalii despre natura upgrade-ului. Italianul admite însă ca situaţia din campionat este foarte strânsă, motiv pentru care evită să facă pronosticuri pentru finalul sezonului.

"Trebuie să evităm repetarea evenimentelor din Belgia, când dezvoltările noastre nu ne-au oferit ceea ce ne aşteptăm pentru că nu am putut să le testăm.

Este imposibil de prezis ce se va întâmpla pentru că sunt foarte multe variabile. Această cursă este importanta, dar nu decisivă. Campionatul pare să fie deschis până la sfârşit, iar noul sistem de punctare ne ajuta", a precizat el.

Via | GMM

Comentarii (5)

  • fernando a.
    Da, o adevarata echipa si un adevarat campion. Bafta Alonso.
    15 5
  • salut
    dar motoarele nimeni nu i le da inapoi:))
    8 12
  • @mad79
    Zau? Ferrari nu-i va da motoarele folosite pana acum sau unul nou? Mai da' calic mai esti: anterior mai scriai si ca va fi "depunctat" daca i se va da un motor nou... :))
    7 4
  • Niculae
    Ce treaba are faza cu dat-ul inapoi? Cui sa-i dea ce inapoi?
    4 3
  • @mad79
    Tie chiar ti s-a pus pata pe niste motoare...la ultimele curse a folosit cate un motor nou, motor care poate fi utilizat si in alta cursa...Nu ii mai plange ca au motoare suficiente cu care sa termine sezonul....
    10 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru