Ferrari introduce un update major în Canada, crucial pentru strategia sezonului 2014

de Daniel Popescu
Vineri, 06.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari va concura în Canada cu un monopost cu numeroase schimbări tehnice, iar următoarele trei curse vor fi decisive pentru stabilirea strategiei pentru sezonul 2014, potrivit presei italiene.

Esential 3 este locul ocupat de Ferrari in clasamentul constructorilor
21 de puncte trebuie sa recupereze Ferrari pentru a ajunge Red Bull in clasament
Ferrari a anunţat de mai mult timp că anticipează un spor de performanţă în Marele Premiu al Canadei datorită optimizării software a motorului turbo V6 de 1.6 litri.

Publicaţia italiană Autosprint susţine însă că inginerii italieni pregătesc numeroase alte îmbunătăţiri, care vizează aproape toate zonele monopostului cu excepţia aripii frontale.

Printre noutăţi se numără o modificare la podea cu scopul de a face monopostul mai stabil, dar şi unele schimbări de design la frâne.

Sursa citată afirmă că Ferrari va aştepta două sau cel mult trei curse înainte de a evalua efectul acestor îmbunătăţiri, mai ales că circuitul de la Montreal nu este unul foarte reprezentativ pentru întregul calendar.

În funcţie de rezultatele pe care le va obţine în Canada, Austria şi, eventual, Germania, echipa va lua o decizie cu privire la dezvoltarea monopostului până la sfârşitul sezonului.

Lipsa unor performanţe majore ar putea chiar să determine echipa să se concentreze mai mult pe dezvoltarea monopostului din sezonul 2015, o atitudine recomandată inclusiv de Fernando Alonso. "Trebuie să continuăm să luptăm pentru obiective importante şi avem anumite obiective pentru acest an. Totuşi, nu trebuie să compromitem proiectul de anul viitor", a declarat spaniolul la Montreal.

Via Autosprint, Motorsport

Comentarii (8)

  • Au festelit-o iar si anul acesta.Lucreaza la caruta de anul viitor cu succesuri.....
    19 3
  • Da, era de asteptat, an Mercedes, s-ar putea sa fie Era Mercedes la ce avans au.
    8 1
  • jul1974
    eu tot astept nasul ala model mercedes au anuntat de ceva vreme ca il modifica dar vad ca nimic is curios ce iese sau daca a fost doar un flit zvonul ala
    7 1
  • Este o melodie romaneasca ,,Vorbe Vorbe ,,ei saraci tot inbunatatesc ,dar mai lent decit ceilalti si tot acolo sint din pacate ,noua fanilor Ferrari ne ramine doar speranta ca isi va reveni ca pasarica lui pheonix Fortzaa Rosaa
    5 1
  • fierrari
    mai bine ar introduce un cap tractor in loc de update major :)))
    5 4
  • jul1974
    daca ar fii sa ne uitam doar la prima sesiune se paere ca ferrari s-au tinut de cuvant de data asta dar tre sa vedem toate cele 3 zile de competitie ca sa ne dam seama daca au remediat si recuperat deficientele
    4 3
  • fierrari
    update major in fa minor :))))))
    4 0
  • singurul update major este eliminarea din echipa a inchipuitului de sofer al bancii ....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru