Ferrari laudă determinarea lui Massa din Canada

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 22.06.2011
Stefano Domenicali îi transmite lui Felipe Massa să lupte în fiecare cursă precum în cea de la Montreal, când a câştigat o poziţie cu câţiva metri înainte de final.

După o serie de rezultate dezamăgitoare obţinute în prima parte a anului, Felipe Massa a reuşit să-i surprindă în mod plăcut pe cei de la Ferrari în Marele premiu al Canadei.

În ciuda unor probleme în condiţii dificile din cauza ploii, brazilianul a reuşit să termine pe locul şase după ce l-a depăşit pe Kamui Kobayashi cu numai câţiva metri înainte de trecerea liniei de sosire. Determinarea de care a dat dovada acesta l-a surprins în mod plăcut şi pe şeful Stefano Domenicali, care speră ca Massa să continue în acelaşi ritm şi în restul sezonului.

"Asta vrem să vedem de la Felipe. De aceea forţez mereu când suntem în momente dificile, susţinând că trebuie să ofere rezultate, pentru că avem încredere în el. În Canada a făcut o treabă grozavă pentru că nu s-a dat bătut nici măcar în ultimii centimetri ai cursei. Asta vreau să văd de la el de acum şi până la finalul sezonului. Este foarte important pentru el, dar şi pentru echipă", a declarat italianul.

Massa are contract cu Ferrari până la finalul sezonului 2012, însă presa internaţională a speculat că Ferrari este interesantă să-l înlocuiască cu Jenson Button după rezultatele modeste din ultimii doi ani.

Scuderia a negat recent aceste informaţii printr-un material acid la adresa jurnaliştilor.

Via | SportingLife

Comentarii (5)

  • felipe
    merita toata stima, i-a dat clasa lui Alonso, PE PLOAIE.
    6 12
  • Marius
    @cobra-care cursa ai vazut-o tu
    Clasa cui? Alonso a fost scos de Button sau n-ai vazut cursa. Lui Massa i-au dat "clasa" pneurile pe care n-a putut sa stea altfel termina cel putin pe 2. Daca luam cursele pe care le face Alonso pe ploaie si cele pe care le fac altii...ti-a dat una daniel popescu, 2007, marele premiu al europei.
    9 6
  • @marius
    tu cred ca nu ai vazut cursa din Canada. Alonso nu se putea tine dupa Vettel, Massa a fost toata cursa lipit de Alonso, ba chiar vroia sa-l depaseasca fiind vizibil mult mai rapid.
    7 11
  • Marius
    @cobra
    La tine 3-4 tururi inseamna toata cursa? Cam inteleg ce-ai vazut tu.Poate pui si tururile de sub SC. A fost un singur moment cand Alonso a incercat un atat la Vettel atunci Massa s-a apropiat. Atat. Dupa cateva tururi Alonso s-a desprins din nou de Massa ca mai apoi sa intre la boxe unde a schimbat cu intermediare. Asta e cursa pe care am vazut-o eu.
    8 6
  • ---
    Alonso a fost atat victima lui Button,cat si a echipei si aici ma refer la strategia proasta,de aceea nu cred ca putem face comparatie intre cei doi la acea cursa.
    Nu am vazut finalul ca sa pot comenta acea depasire,insa pot spune ca Massa a fost bun..si rezultatul din calificari m-a uimit pur si simplu.Adica si-a vazut de cursa lui,a stat mult timp acolo,pe locul trei,chiar si planuia sa-l atace pe Alonso la un moment dat,deci bravo lui...sper sa isi revina,caci privind cursele din trecut,este bun,doar ceva s-a intamplat cu el acolo..
    7 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru