Ferrari, Mercedes şi Force India încep testele de la Magny Cours

de Daniel Popescu
Marti, 11.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari, Mercedes şi Force India încep marţi sesiunea de teste dedicată tinerilor piloţi de pe circuitul de la Magny Cours.

Esential 3 este numarul echipelor care participa la testele de la Mugello
La numai două zile după Marele Premiu al Italiei, trei dintre echipele din Formula 1 se reunesc pe circuitul de la Magny Cours pentru sesiunea de teste dedicată tinerelor talente. La această evaluare au confirmat participarea Ferrari, Mercedes şi Force India, care pe parcursul următoarelor trei zile vor avea oportunitatea să testeze o serie de tinere talente care aspiră la debutul în Formula 1, dar şi să verifice noi update tehnice.

Mercedes a anunţat deja că va miza pe serviciile pilotului de rezervă Sam Bird în primele două zile ale testului, existând şanse ca în ultima zi să apară pe circuit şi neo-zeelandezul Brendon Hartley.

Între timp, cei de la Force India vor miza pe serviciile a nu mai puţin de trei piloţi: Luiz Razia va testa marţi înainte de a-i ceda volanul monopostului VJM-05 lui Jules Bianchi, pilotul de teste al echipei Force India, iar Rodolfo Gonzales va testa joi.

În schimb, la Ferrari lucrurile sunt mai puţin certe.

Bianchi, care face parte din Academia de Piloţi a Scuderiei, va testa marţi pentru Ferrari, însă programul pentru zilele de miercuri şi joi nu a fost încă definitivat.

Williams, Marussia şi HRT au efectuat deja sesiunea de teste pentru tinerii piloţi pe circuitul de la Silverstone, în timp ce McLaren, Red Bull şi Toro Rosso vor efectua evaluarea pe circuitul de la Abu Dhabi în luna noiembrie.

Via Mercedes, Force India

Comentarii (6)

  • Mugello????????????????????????? eu cred ca te inseli!!! e vb de magny cours!!!!!!!!! ce Dumnezeu chiar nu ai aflat?????

    http://www.gpupdate.net/en/f1-news/283834/young-driver-test-begins-at-magny-cours/

    http://www.autosport.com/news/report.php/id/101902

    http://paddocktalk.com/news/html/story-203965.html

    si in final chiar si pe site-ul OFICIAL, F1.COM E SCRIS:

    http://www.formula1.com/news/headlines/2012/8/13697.html

    Chiar nu se pot obtine informatii minime corecte si updatate????? pana si un amator ca mine care e pasionat poate imediat sa-si dea seama ca ceva nu este in regula, de unde va luati informatiile si din ce an??? nu puteti verifica ce postati???oameni buni, fiti mai profi daca tot lucrati in domeniul asta!!!!
    11 0
  • mai grav e ca pana si voi va contraziceti.... deci e Magny Cours fratilor!!!

    http://formula1.automarket.ro/stiri/ferrari-confirma-participarea-la-testele-de-la-magny-cours-din-septembrie-46336.html

    http://formula1.automarket.ro/stiri/mercedes-si-force-india-se-alatura-testelor-de-la-magny-cours-46342.html

    ma intreb cine lucreaza acolo si ia bani degeaba daca nu verificati calitatea materialelor ?????????
    10 0
  • p.s. astept sa nu mi se cenzureze comentariile ca de obicei si pentru ca am fost respectuos astept un feedback oficial pentru a nu-mi pierde total increderea in tot ce s-a muncit in site-ul acesta. In caz contrar voi citi direct de la una din surse, cum ar fi f1.com sau gpupdate.net. Sper ca astfel de scapari de amatori sa nu se mai repete desi e deja cel putin a doua oara cand observ. Poate ca ar trebui sa lasi un mail celor care chiar cred in faput ca acest site se poate inbunatati sau o platforma online ceva pentru ca e unidirectional sa tot scriem, tu sa stii de unde provine informatia sau mail-urile insa noi nu putem sa te contactam altundeva decat asa. Multumesc
    8 1
  • @je: Sigur, este vorba despre circuitul de la Magny Cours. Imi cer scuze pentru aceasta greseala.
    6 0
  • Multumesc, sper si de aceasta data sa fii un pic mai atent pe viitor. Este vorba despre micile detalii ce practic fac ca acest site sa fie unul cu adevarat profesionist ..sau nu. Nu ar fi rau sa reverifici, always.
    6 1
  • https://www.facebook.com/photo.php?fbid=280176728763941&set=a.162045583910390.33648.160954580686157&type=1&theater
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru