Ferrari muta lansarea F2009 la Mugello

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 10.01.2009
Scuderia Ferrari a anuntat ca va muta lansarea noului monopost pentru 2009 pe circuitul de la Mugello din cauza conditiilor meteo de la Fiorano.

Initial, campioana mondiala a constructorilor a stabilit sa prezinte primele imagini ale noul monopost pe circuitul de casa de la Fiorano pe 12 ianuarie.

Planurile italienilor au fost insa date peste cap de vremea potrivnica, publicatia Gazzetta dello Sport anuntand ca circuitul de la Fiorano a fost acoperit cu un strat gros de zapada. Din acest motiv, Ferrari a decis sa mute lansarea pe circuitul de la Mugello, evenimentul urmand sa se desfasoare in ziua stabilita initial.

Scuderia va dezvalui in cursul diminetii de 12 ianuarie primele imagini ale monopostului, inainte ca Felipe Massa sa piloteze noua masina in cursul dupa-amiezii.

Ferrari este prima echipa care isi prezinta arma cu care va ataca sezonul 2009, Toyota si McLaren urmand sa dezvaluie noile monoposturi pe parcursul aceleasi saptamani.

La fel ca si anul trecut, Automarket.ro va va oferi galerii foto complete cu monoposturile tuturor echipelor din Marele Circ.

Taguri: F2009, Ferrari, lansare

Comentarii (2)

  • Ferrari muta lansarea F2009 la MUGELLO
    AS FII TARE CURIOS SA VAD PRIMELE IMAGINI ALE MONOPOSTULUI F2009 CUM ARATA DUPA CEL DE ANUL TRECUT.
    0 0
  • Poze F60
    Prezentarea oficiala
    http://f1.gpupdate.net/en/gallery.php?catID=3946
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru