Ferrari neagă înlocuirea lui Domenicali cu Briatore

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 11.06.2011
Ferrari a informat zvonurile potrivit cărora negociază cu Flavio Briatore înlocuirea lui Stefano Domenicali din funcţia de şef al echipei.

Publicaţia olandeză F1Today a susţinut în această săptămână ca Ferrari a iniţiat negocieri cu Flavio Briatore, fostul şef al echipei Renault, cu scopul ca italianul să-l înlocuiască pe Stefano Domenicali în funcţia de şef al echipei.

Speculaţiile au venit pe fondul rezultatelor modeste înregistrate de Ferrari în acest debut de sezon, însă informaţiile au fost infirmate de Luca Colajanni, purtătorul de cuvânt al italienilor.

"Trebuie să mă confrunt des cu zvonurile împrăştiate pe site-uri, ale căror surse nu le cunosc. Pot menţiona un zvon de pe un site olandez, zvon care este un rahat", a declarat el în cadrul unei şedinţe organizate de FOTA la Montreal împreună cu fanii Formulei 1.

La rândul său, Fernando Alonso, care a pilotat pentru Renault în perioada în care Briatore era şef la Enstone, susţine că nu ştie nimic despre o eventuală schimbare la vârf. "Sunt încântat de cum decurg lucrurile acum", a precizat el pentru publicaţia spaniolă Diario AS.

Ferrari a trecut deja prin două restructurări ale departamentului tehnic în prima jumătate a acestui an, însă Domenicali nu a fost afectat în niciun fel.

Via | GMM

Comentarii (4)

  • zvonuri
    degeaba incearca toti sa dreaga busuiocu', toate aceste zvonuri au la baza un graunte de adevar....de cele mai multe ori. Sigur pregatesc pentru la anul multe modificari cei de la Ferrari, printre care marea problema, Domenicalli. Cred ca este cea mai buna solutie pentru ei, sa aduca la carma un om cu bratul de fier, cum este Briatore. Cu toate ca lumea il cunoaste mai nou, si ca un mare sarlatan. Dar sa trecem peste aceste detalii minore...
    5 6
  • Andrei Alexandru
    @Briatore
    Haide sa-l inlocuiasca pe Domenicali cat inca se mai poate face ceva :P Poate de la anul, poate de maine, haide odata :P
    10 0
  • mobius
    ar fi bine
    Inlocuirea lui Domenicali trebuia facuta de mult, iar Briatore ar fi, dupa parerea mea, cea mai buna solutie. Urmatoarea miscare ar fi Webber la Ferrari.
    5 1
  • cosmin
    ar fi bine o scimbare la ferrari ca de pe vremea lui schumacher au pierdut din stralucire si cred ca alonso cu briatore ar putea sa castige campionate impreuna la renault au castigat nu vad de ce nar faceo si la ferrari
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru