Ferrari neaga sosirea lui Alonso in locul lui Massa

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 28.07.2009
Purtatorul de cuvant al Scuderiei Ferrari considera ca este imposibil ca Fernando Alonso sa concureze pentru Ferrari in Marele Premiu al Europei in locul lui Felipe Massa.

Accidentul suferit de Felipe Massa in calificarile pentru Marele Premiu al Ungariei si suspendarea echipei Renault din Marele Premiu al Europei au nascut o ipoteza spectaculoasa in privinta inlocuitorului pilotuilui brazilian pentru cursa de la Valencia.

Presa spaniola a speculat ca Fernando Alonso are dreptul de a concura pentru Ferrari chiar daca este sub contract cu Renault, insa informatiile putin credibile au fost infirmate inclusiv de Scuderia italiana.

Jurnalistii publicatiie italiene Gazzetta dello Sport sustin ca l-au intrebat pe Luca Colahanni, purtatorul de cuvant al Ferrari, despre aceasta ipoteza, insa raspunsul sau a fost categoric: "Este imposibil".

Ferrari nu a facut insa niciun comentariu oficial pe marginea acestui subiect, in timp ce Renault a catalogat zvonul drept "o speculatie fara niciun fundament".

In acest moment, cele mai mari sanse pentru inlocuirea lui Massa le au cei doi piloti de teste ai echipei, Luca Badoer si Marc Gene. Daca pana in prezent Badoer a evitat sa comenteze despre o astfel de posibilitate, Gene spune ca este mult prea devreme pentru a se lua o decizie in acest sens.

"Toata echipa a fost foarte ingrijorata de Felipe.

Am fi dorit ca el sa poata fi la Valencia, dar daca nu va fi asa important este sa fie bine. Inteleg ca multi oameni vor sa stie ce se va intampla in viitor, dar in acest moment singurul lucru care ma preocupa este prietenul meu", a declarat pilotul spaniol.

La randul sau, Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari, a dezvaluit ca Stefano Domenicali, seful echipei, va face propuneri in privinta inlocuitorului lui Massa. Totodata, italianul a precizat ca acest lucru nu reprezinta o prioritate pentru Ferrari in acest moment.

"Stefano Domenicali va face sugestii referitoare la inlocuirea lui Felipe Massa pana cand acesta se va intoarce, eveniment care sper sa aiba loc in curand. Vom lua o decizie la momentul potrivit, avand in vedere ca exista o pauza de o luna", a declarat Montezemolo pentru site-ul oficial al Scuderiei Ferrari.

Marele Premiu al Europei va avea loc pe 23 august pe circuitul de la Valencia.

Via | Ferrari | Motorsport | F1way

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru