Ferrari nu comenteaza situatia contractuala a lui Massa

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 15.04.2010
Luca di Montezemolo a refuzat sa comenteze situatia contractuala a lui Felipe Massa, desi Stefano Domenicali a lasat sa se inteleaga ca brazilianul are viitorul asigurat la Ferrari.

Contractul lui Felipe Massa cu Ferrari urmeaza sa expire la finalul acestui sezon, iar echipa trebuie sa decida cat de curand daca va continua sa mizeze pe serviciile pilotului brazilian si in sezoanele urmatoare.

Recent, seful Stefano Domenicali a lasat sa se inteleaga ca Massa face parte din viitorul Scuderiei, insa presedintele Luca di Montezemolo a refuzat miercuri sa faca orice comentariu pe aceasta tema.

“Sa nu incepem sa vorbim despre contracte. Acest campionat mondial este abia la inceput. Sunt foarte multumit de Massa pentru revenirea dupa accidentul de anul trecut, pentru ca acum conduce campionatul. Si sunt foarte multumit si de Alonso, atat pe circuit, cat si in afara lui, pentru ca este determinat, se concentreaza si este optimist”, a declarat italianul in varsta de 62 de ani pentru presa italiana cu ocazia prezentarii noului model Ferrari 599 GTO.

Unul dintre posibilii inlocuitori ai lui Massa la Ferrari este Robert Kubica, despre care se vehiculeaza ca a semnat un contract pe un singur sezon cu Renault, in timp ce Sebastian Vettel, o alta tinta a echipei, este sub contract cu Red Bull pana in 2012.

Via | GMM

 

Comentarii (9)

  • f1_alonso
    Kubica
    Sa de-a DUMNEZEU ca kubica sa fie inlocuitoru lui Massa.Ce mult mi-as dori acest lucru ...........
    17 7
  • @f1_alonso
    f1_alonso, ca sa scape Alonso de concurenta? :D
    3 14
  • vettel
    s-ar putea sa vina vettel si in locul lui la red bull va ajunge kimi, daca kubica va face treaba la renault anu asta ( si se pare ca asa se va intampla) nu cred ca va pleca
    7 11
  • Transferuri Bomba
    Ferrari va face un transfer bomba la sfarsitul sezonului. Nimanui nu-i trece prin cap cine. Eu intuiesc care , dar numai fac speculatii pentru ca am vazut ca sunt taxat de ceilalti useri desi pana acum nu m-am inselat! Tin pentru mine daca ceilalti nu apreciaza!
    2 10
  • Transfer
    Eu unul sper si cred ca va fi Vettel in viitor la Ferrari. Isi merita locul si ar fi perfect pentru a iesi campion mondial, lucru pe care i-l doresc sa il reuseasca inca de anul acesta. Vor fi multe campionate mondiale pe care o sa si le treaca in palmares pentru ca inca de anul trecut a demonstrat ca are stofa de castigator. Asa ca nea' Schublere sa fie asa cum crezi dumitale si sa vina Vettel la Ferrari ;) Da' tine pentru tine! :P
    1 8
  • marian0904
    Vettel la Ferrari (?!!!)
    Montezemolo mai asteapta. Are dreptate pt ca vede ca motoarele Ferrari au probleme si asta inseamna ca nu pot sta mult in frunte. Ferrari se va uita mult si bine dupa Vettel. Neamtu' nu va veni. Mercedes scrie pe el.
    2 5
  • Mobius
    motoare
    Daca Red Bull merge atat de bine este si datorita motorului Renault. Atat Kubica cat si Vettel concureaza cu motoare Renault, s-ar putea sa le caute in sezonul viitor. Imi exprim inca o data parerea de rau ca Alonso a renuntat la colaborarea cu Renault, pentru ca au format un cuplu reusit (este adevarat insa ca Briatore a fost un factor determinant). In contrapartida, Domenicali la Ferrari este o frana pentru Alonso si chiar pentru echipa.
    6 0
  • massa
    Massa e cel mai bun.sper k v-a ramane....
    1 5
  • ferrari
    Domenicali si Massuta sint cei mai buni la Ferrari.Vor avea multe succesuri.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru