Ferrari: "Prioritatea nu este linia de piloţi, ci să câştigăm curse"

de Daniel Popescu
Joi, 22.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari susţine că prioritatea echipei este să câştige curse în a doua jumătate a sezonului şi nu să stabilească prematur linia de piloţi pentru sezonul următor.

Am spus-o de mai multe ori până acum: subiectul piloţilor nu reprezintă o prioritate.

Stefano Domenicali
Sef Ferrari
Ferrari este în centrul atenţiei în această perioadă datorită speculaţiilor cu privire la negocierile cu Kimi Raikkonen pentru sezonul 2014.

Echipa a anunţat deja că nu se gândeşte încă la oportunitatea de a-l înlocui pe Felipe Massa, întrucât aşteaptă să vadă ce performanţe va obţine brazilianul în a doua jumătate a sezonului.

În plus, şeful Stefano Domenicali susţine că prioritatea echipei este ca inginerii să le ofere celor doi piloţi un monopost cu care să poată lupta pentru victorii, pentru ca Scuderia să aibă şanse reale să lupte pentru titlurile mondiale.

Dacă Alonso si Massa au un monopost capabil de victorii, atunci sunt sigur că vor şti să câştige cu el.

Stefano Domenicali
Sef Ferrari
"Misiunea noastră este foarte simplă, şi anume să le oferim lui Alonso şi Massa cel mai rapid monopost posibil.
Acum, contribuţia lor va fi mai importantă ca niciodată. Am spus-o de mai multe ori până acum: subiectul piloţilor nu reprezintă o prioritate"
, a declarat italianul citat de site-ul oficial al Formulei 1.

În plus, Domenicali a lăsat să se înţeleagă că Massa ar putea trece peste perioadă mai puţin prolifică în cazul în care va avea la dispoziţie un monopost cu adevărat competitiv.

"Ceea ce contează este să le oferim piloţilor cea mai bună şansă să termine în faţa tuturor celorlalţi şi, pentru a avea succes, fiecare trebuie să-şi facă treaba la cel mai înalt nivel al abilităţilor. Dacă au un monopost capabil de victorii, atunci sunt sigur că vor şti să câştige cu el. Dacă avem încredere cu toţii, atunci o putem face", a adăugat el.

Via Formula1

Comentarii (9)

  • hau hau....il doare tare ca are buget imens si rezultate subtiri.Linia de piloti e prioritara!
    7 7
  • @ionele tata, in ultimele 2-3 curse ferrari au avut abia a 4-a masina, in regim de cursa la fel, probabil ca trebuie sa urmaresti mai indeaproape F1.
    8 4
  • scuze Ferr,ai dreptate! Nu i-am vazut deloc pe cei de la Ferrari.....ei dezvolta intens cu Massa si vor avea la anul un an Mare!
    3 4
  • Apoi vom vedea care va avea anul mai mare, inca cel in curs nu-i gata si te grabesti ca fata mare, deh...eu te inteleg
    4 2
  • Massa are 2 curse sa dovedeasca ... not gonna' happen
    sursa citeaza cum ca lui Massa i s-a dat de prea multe ori o a 2-a sansa ... foarte adevarat

    sursa:planetF1 si SkySports

    "Massa's two-race trial comes amidst reports that Ferrari are in two minds about signing Kimi Raikkonen as the Brazilian's replacement"

    in interiorul Scuderiei sunt impartite taberele ... Kimi sau Hulkenberg (pana si Bianchi este in carti :)))) ) ... dar macar aduc pe altcineva

    in sfarsit linie noua de piloti la Ferrari ... finally!!!
    3 1
  • Hulkenberg. Kimi prea multe fitze si figuri, nu e pt Ferrari. Sa stea sanatos la Lotus.
    2 5
  • ovidiu150882
    Domenicalli traieste in lumea viselor, ei se chinuie de 4 ani sa-i ofere lui Alonso o masina cu care sa aiba sanse reale la titlu si el vb de castigat curse...cu ce...cu o martoaga ......Oricum Massa tb inlocuit, dupa accidentul din 2009, nu a mai fost la fel !!
    4 0
  • danny boy
    Si cam ce "fitze"ai vazut tu draga Dani la Kimi?
    Clasarile in puncte la fiecare cursa ?
    Sau faptul ca nu vorbeste pe nimeni de rau?
    Inainte de a scrie , gandeste ceva mai profund(sau ma rog asa ar trebui).
    0 0
  • Multumesc pt intelegere Ferr! Deh....inteleg ca esti fata mare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru