Presă: Raikkonen a ratat primul termen limită impus de Ferrari

de Daniel Popescu
Joi, 22.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kimi Raikkonen a ratat primul termen limită impus de Ferrari în privinţa semnării unui contract pentru sezonul 2014, potrivit presei italiene.

Ferrari a negat în această săptămână informaţiile apărute în presă cu privire la interesul manifestat de Kimi Raikkonen pentru un loc în cadrul echipei, chiar dacă managerul pilotului finlandez a confirmat că discută inclusiv cu italienii.

Publicaţia italiană Autosprint susţine însă că Raikkonen a ratat deja un prim termen limită impus de Ferrari, care i-a solicitat acestuia să ofere un răspuns cu privire la perspectiva de a reveni la echipa în 2014.

Urmareste Automarket
Informaţia vine la numai o zi după ce Steve Robertson, managerul finlandezului, a dezvăluit că Lotus este prioritatea clientului său şi că aşteaptă detalii despre bugetul pe care echipa britanică îl va avea în sezonul următor înainte de a lua o decizie finală în privinţa viitorului său.

Între timp, publicaţia spaniolă Cope a lansat o ipoteză mai puţin plauzibilă cu privire la viitoarea destinaţie a lui Raikkonen.

Potrivit sursei citate, Raikkonen ar putea reveni la McLaren în locul lui Jenson Button, care a ar avea opţiunea de a semna cu Red Bull Racing sau Ferrari, unde ar urma să fie practic pilotul secund al lui Sebastian Vettel sau, respectiv, Fernando Alonso.

Via Autosprint, Cope

Comentarii (5)

  • Deci atat de intortocheate si demoralizante sunt zvonurile astea ca nu mai stii ce sa crezi si ce nu :)) , dupa mintea mea eu cred ca Kimi va ramane la Lotus.... Oricum sezonul urmator e incert pentru toate echipele , s-ar putea ca (nu aruncati cu pietre, este doar o ipoteza venita ca exemplu) Caterham sa vina in fata si Ferrari sa fie in plutonul de mijloc :)) la ce schimbari majore sunt aduse monoposturilor.
    6 3
  • Dupa mintea ta, pai sa plece la Caterham;)
    3 7
  • 3 lucruri stim cu certitudine ... sau cel putin 2

    1. Webber se retrage
    2. Lotus sta slab cu finantele ... si nu va sacrifica suma mare sa-l tina pe Kimi
    3.Massa paraseste Ferrari (sansele sunt cam de 99%), doar un miracol il mai tine la Scuderia

    Kimi vrea sa-si tina valoarea sus, si nu-I sigur ca in 2014 Lotus va reusi sa ofere masina competitive

    eu cred ca Lotus e ultimva varianta in mintea lui si al lui Robertson ...
    optiunea 1 RedBull ... aici vom vedea dc vor sa dea banii pe el si il mai lasa pe Ricciardo un an la STR (eu nu cred, presiunea din partea conducerii de a folosi scoala RBR va castiga, cred ca doar Horner tine sa il aduca la RBR)

    optiunea 2 Ferrari, cunoaste echipa, stie ce le poate capul, il stie si pe Alonso de 1000 de ani
    aci doar tre sa stepte sa desfaca contractual lui Massa ... pana si Montezemolo s-a convins deja ca nu poate sa lupte cu perechea RBR/Vettel cu un singur pilot

    aceasta declaratie a presei italiene spune doar ca este posibil ca Robertson si Kimi sa prefere RBR decat Ferrari(nu este de mirare), oricum nu cred ca se vor intelege la Spa, dar dc da ... bravo lor ...

    daca acum cateva zile credeam ca va prelungi contractul cu Lotus (ink nu este exclus, orice se poate intampla) acuma deja dau sanse mai mari unei reveniri la Ferrari, ceea ce ma bucura ca si fan Ferrari, un asa cuplu de piloti la Ferrari nu a mai fost din era Prost/Mansel incoace.
    10 0
  • GrosJan
    eu as prefera sa mearga la ferrari ca as vrea sa-l vad mai degraba pe alonso ca si-o ia pe coaja decat pe vettel :))
    1 5
  • matusalem
    GrosJan tu inainte sa deschizi gura incearca sa o conectezi la creier!este un proverb italian!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru