Ferrari, Renault şi Sauber anunţă programul testelor la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 12.01.2011
Ferrari, Renault şi Sauber au anunţat programul pentru sesiunea de teste de la Valencia din perioada 1-3 februarie.

Echipele au intrat în linie dreaptă pentru cele patru sesiuni de teste care vor avea loc în această iarnă. Chiar dacă niciuna dintre acestea nu a lansat încă noul monopost pentru sezonul 2011, Ferrari, Renault şi Sauber au stabilit deja programul pentru prima sesiune de teste, care va avea loc pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia în perioada 1-3 februarie.

Ferrari va miza în primele două zile de teste pe serviciile lui Fernando Alonso, înainte ca Felipe Massa să preia controlul volanului în ultima zi.

Între timp, Vitaly Petrov va avea oportunitatea să parcurgă primele tururi cu noul monopost Renault în prima zi de teste, înainte de a-i ceda iniţiativa coechipierului său Robert Kubica pentru ultimele două zile.

De asemenea, cei de la Sauber au decis să-i ofere debutantului Sergio Perez două zile de teste. Mexicanul va urca în cockpit miercuri şi joi, după ce Kamui Kobayashi va testa primul noul monopost în ziua de marţi.

Via | Reuters | GPUpdate | GPUpdate

Comentarii (10)

  • In perioda aia am sa fiu chiar in Valencia asa ca o sa merg pe Ricardo Tormo. Biletul este 10 euro la tribuna boxelor. Doritori?
    9 0
  • florin ion
    teste f1
    In primul rand la multi ani si numai bine. Am gasit acest articol si am vrut sa fac un mic anunt. Canalul DigiSport, noul detinator al drepturilor tv pentru Formula 1 in Romania va deplasa la Valencia, la sfarsitul lui ianuarie, o echipa formata din doi oameni. Toate informatiile despre lansarile echipelor si testele aferente vor putea fi urmarite zilnic, in jurnalele de pe DigiSport si DigiSport+.
    22 0
  • @florin ion
    Salut Florin, este o veste excelenta si ma bucur ca DigiSport nu se va rezuma doar la transmiterea curselor. Imi poti lasa te rog un numar de telefon pe adresa de e-mail daniel.popescu@automarket.ro? As avea cateva intrebari legate de modul in care veti transmite Formula 1 in acest an. Multumesc.
    8 0
  • @dmd
    eu te rog sa uploadezi niste poze de acolo.
    stiu ca vor fi destule pe site-urile de specialitate insa e altceva cand le face unul "de-al nostru". ;)
    mersi.
    13 0
  • @Daniel Popescu
    Sigur este Florin Ion sau cineva ia folosit numele?
    4 2
  • @schumy1969
    Sigur :) Tocmai am primit confirmarea :)
    4 0
  • F1
    Pasi importanti inainte, ma bucur.Trasnsmisie HD si nu in ultimul rand oameni de calitate dedicati sporturilor cu motor.Daca vom avea in jurnalele DigiSport stiri si imagini despre testele din februarie inseamna ca, sunt sanse sa vedem, in sfarsit, si antrenamentele libere.
    4 0
  • Poze
    Am poze de la Hungaroring 2010. Intereseaza pe cineva?
    3 0
  • Hungaroring
    Eu sunt interesat de poze, dmd....Legat de Hungaroring 2011....mai mergi si anu' asta? Sau care este interesat sa mearga, intrucat as dori sa merg si eu, insa n-am trupa.... :|
    1 1
  • KaNe
    Inca e prea devreme sa-ti spun daca merg de obicei planuiesc prin iunie plecarea. Anul asta mi-am propus sa merg la Monza. Sper sa reusesc. Daca nu, e bun si Hungaroring-ul..tot cursa e:)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru