Ferrari risipește speranțele fanilor: "Nu vom îmbunătăți semnificativ monopostul în perioada următoare"

de Daniel Popescu
Marti, 04.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a admis că nu va introduce în perioada următoare îmbunătățiri la monopost care să aibă ca rezultat o creștere semnificativă a performanțelor.

Mercedes a câștigat toate cele 6 curse de Formula 1 desfășurate în acest sezon, iar Ferrari are deja de recuperat un handicap de 118 puncte în clasamentul constructorilor.

Fanii Scuderiei așteaptă în cele din urmă o îmbunătățire a rezultatelor, însă oficialii Ferrari au anunțat prin vocea șefului Mattia Binotto că acest lucru nu se va petrece prea curând.

Astfel, Ferrari nu pregătește niciun update major pentru cursa de la Montreal de la sfârșitul acestei săptămâni, iar în prezent nu are planificate update-uri nici pentru cursele următoare.

"Știm că nu suntem suficient de competiviti în acest moment și, pentru moment, nu avem schimbări majore pentru monopost care să aibă un efect semnificativ asupra problemelor pe care le-am avut de la startul sezonului", a declarat el.

În urma analizelor realizate, inginerii au ajuns la concluzia că principala problemă a monopostului este că pneurile nu funcționează la temperatura optimă din cauza faptului că monopostul nu generează o forță de apăsare aerodinamică suficient de mare.

Cu toate acestea, inginerii nu au identificat încă o soluție concretă la această problemă.

Chiar și așa, Biotto își pune speranțele în configurația circuitului de la Montreal pentru obținerea unor rezultate mai bune. "Nu cred că vom avea o soluție magică în Canada, dar Montreal este un circuit diferit, cu o configurație diferită, alte pneuri și modificări la setări care ar putea funcționa în favoarea Ferrari", a adăugat el. Via Autosport

Comentarii (18)

  • e finita la commedia inca de la inceput si la piloti si la constructori
    16 1
  • Costel
    singura dilema pentru mine in ceea ce priveste ferrari si implacabila sa evolutie in etapa gazduita de tara ocoalelor silvice ii urmatoarea :
    in care din cele trei zile ale week-end-ului leclerc va rosti : I am stupid !!

    in rest , toate is cat se poate de previzibile in sezonul 2019 , nicimacar helmuth marko nu mai indrazneste sa inceapa odata numaratoarea pana la 5 ale victoriilor RBR in acest sezon doar si pentru faptul ca cifra 1 aferenta izbanziilor Honda V6-turbo ii mai greu de rostit / pronuntat decat o anticipat "corifeul" austriac
    7 6
  • Exact asta nu trebuia sa declare, de parca se astepta cineva sa aiba vesti despre imbunatatirea motorului. Oricum, lui Vettel ii place in Canada - sper sa repete isprava de anul trecut. Sa nu uitam de Leclerc, poate aduce o surpriza placuta.
    8 2
  • Alex@costel
    Cred ca de data asta va striga, you all are stupid, Vettel and the all team! Ca s-a cam saturat ca Ferrarti sa dea chix de fiecare data, o singura data a gresit, Vettel e pe apa sambetei de ceva timp.
    11 11
  • Iar incepe Ferrari sa se pregateasca pentru sezonul viitor, la fel ca si Dinamo de Linga Campionilor.
    15 1
  • Ferrari nu va lua nici un campionat multi ani de acum înainte, poate daca se retrage mercedes.
    Totul este o afacere mafiotă.F1 este cea mai coruptă competiție.
    Plus că cineva trebuie să îl patroneze si pe MS, acela care sponsorizează mai mult unde trebuie adică Ham.
    Ma mai uit la F1 ca o am in sânge ,dar este cea mai plictisitoare , nici nu o poti compara cu DTM, F E, F2, WRC,MOTO GP, competiți unde macar vezi câteva răsturnări de situați.
    Rusine celor care au facut din aceasta competitie o afacere intre mafioti
    13 14
  • Sefii de la Ferrari sunt precum sefii romani,stiu ca gresesc,dar nu vor sa recunoasca.Stiu ei ca aripa fata e problema,dar nu vor sa o schimbe.Daca ar schimba-o,ar fi ca si cum ar recunoaste ca toata pregatirea din iarna a fost pe o directie gresita.
    10 0
  • Livu, aripa nu se face peste noaptea, sa configurezi o aripa noua dureaza in jur de 12 saptamani. Daca schimbi aripa trebuie schimbata si suspensia si tot asa.
    Nu este simplu, abia dupa pauza de vara sa se mai schimbe ceva.
    6 0
  • THE SPINNING GERMAN
    Unde-s priceputii aia care dadeau Ferrari in toate analizele lor "pertinente" so "documentate" ca fiind favorita la titlu in 2019? Asta ca sa vezi unde e stiinta.
    6 6
  • Probabil ca Mercedes a avut mereu plusul de performanta dar lasau garda jos ca sa mai castige fiabilitate dar cand se simteau amenintati ridicau iarasi stacheta performantei ca aveau de unde. Iar Ferrari prindea sperante desarte.
    5 2
  • The Dot
    @Joker La cate 'agramaticalitati' ai in 3 fraze si doua cuvinte, de ce gandirea ar functiona mai bine?
    Apreciez mult la unii fani Ferrari ca orice altceva in afara de incompetenta crasa a italienilor e de vina. Pacali-ti-va in continuare asa, daca asta va face sa va simtiti mai bine.
    3 4
  • Costel
    invartitule ,pune-ti babuinul in celelalte patru masini motorizate de mercedes si pe urma vedem daca mai intra vreodata in top 5 al vreunui gp fiindca atunci cand ai la dispozitie cel mai performant monopost din ultimii sase ani victoriile is cat se poate de facil de obtinut , consistenta rezultatelor lui bottas , pilot care nu o excelat niciodata dealtfel pana la inrolarea sa de catre mercedes nefacand altceva decat sa-mi confirme argumentul initial

    tocmai de aceea vettel ii de admirat , lupta sa solitara cu tavalugul mercedes din ultimele sezoane ii cea care tine cu sufletul la gura fanii f1la fiecare cursa , abnegatia lui sebastian fiind singura care mentine aceasta disciplina auto pe linia de plutire dpdv al imprevizibilului iar acest devotament de care da dovada din 14 in 14 zile is cu convingerea ca va fi rasplatit pana la urma cu un titlu binemeritat alaturi de ferrari
    5 4
  • eblestemul lui kimi.. :>
    3 2
  • cand stii ca ai probleme cu aripa fata si chiar de te costa cateva luni...te apuci si schimbi, deja sunt la a saptea cursa, au trecut deja 2 luni si jumatate de la startul sezonului, turnaround si aia e , nu stai ca prostul ca poate pica din cer !
    8 1
  • La Barcelona si-au dat ei seama ca aripa este principala problema. Deci mai dureaza, oricum sezonul in mare este compromis.
    3 2
  • La Barcelona au fost testele! Doar in cursa au putut observa. Si simulatoarele alea scumpe nu au arata nici o problema oare?
    1 0
  • La cursa din Barcelona si-au dat seama nu la teste. Ca acolo chipurile totul a fost ok.
    0 0
  • pistol
    Ferrari risipește speranțele fanilor: "Nu vom îmbunătăți semnificativ monopostul în perioada următoare"

    Au contraire, confirma temerile fanilor. haha
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru