Ferrari: "Schumacher nu este un tradator"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 06.01.2010
Pierro Ferrari considera ca Michael Schumacher nu a tradat echipa pentru care a cucerit 5 titluri mondiale atunci cand a decis sa revina in Formula 1 la Mercedes GP.

Michael Schumacher a confirmat cu numai doua zile inainte de Craciun ca va reveni in Formula 1 in sezonul 2010, urmand sa concureze pentru noua echipa Mercedes GP.

Miscarea a impartit in doua tabere fanii Ferrari, intrucat pilotul german a cunoscut gloria alaturi de Scuderie prin cele cinci titluri mondiale consecutive din perioada 2000-2004. O parte din publicatiile internationale l-au catalogat pe german drept tradator, insa Pierro Ferrari, unul dintre fii fondatorului Calutului Cabrat, spune ca echipa de la Maranello nu ii putea oferi un loc de titular in 2010.

"Ne simtim destul de rau, pentru ca Schumacher era al nostru. Mi-ar fi placut sa ramana cu noi, dar lumea foloseste cuvantul tradator. In realitate, el a vrut sa piloteze, dar nu a putut face asta cu noi", a declarat el pentru publicatia italiana Gazzetta dello Sport.

Chiar daca Schumacher este privit drept unul dintre favoritii la titlul mondial in sezonul urmator, Ferrari este increzator ca Massa si Alonso sunt capabili sa ii ofere o replica pe masura pilotului german.

"Am semnat cu Alonso, care l-a invins pe Schumacher, si il avem pe Massa, care a preluat volanul de la Schumacher si a invatat foarte mult.

Sunt convins ca am fost capabili sa construim un monopost mai bun decat cel din 2009 si in mod sigur nu vom pierde titlul din cauza pilotilor", a mai precizat Pierro Ferrari.

Schumacher a fost foarte aproape de o revenire la Ferrari in vara anului trecut, insa a renuntat la planurile sale dupa ce analizeze medicale au reliefat probleme la gat in urma unui accident de motocicleta suferit in luna februarie.

Via | Crash

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru