Ferrari şi Red Bull decalează ultima sesiunea de teste

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 24.02.2012
Ferrari şi Red Bull au decis să-şi decaleze cu o zi participarea la ultima sesiune de teste din această iarnă, urmând să revină la Barcelona în perioada 2-5 martie.

Ultima sesiune de teste din această iarnă este programată pe circuitul de la Barcelona în perioada 1-4 martie, însă Ferrari a informat celelalte echipe că va reveni în Spania în perioada 2-5 martie, cu scopul de a fi finaliza evaluarea luni în loc de duminică.

La aflarea acestei veşti, Red Bull Racing a solicitat permisiunea celor de la Ferrari de a se alătura pe circuit luni, iar Scuderia a fost de acord.

Astfel, Ferrari şi Red Bull nu vor participa la debutul sesiunii din 1 martie, însă vor fi singurele echipe prezente pe circuit în 5 martie. Ambele echipe au luat această decizie din motive de natură logistică privind transportul echipamentelor pe care le-au adus în Spania, potrivit explicaţiilor ofierte de Christian Horner, şeful Red Bull Racing.

"Am decis să ne alăturăm celor de la Ferrari şi să concurăm de vineri până luni în loc (n.r - să fim prezenţi) de joi până duminică. Mutăm testele cu o zi pentru că are mai mult sens din perspectiva logistică.

I-am întrebat pe cei de la Ferrari dacă ne putem alătura, iar ei au fost de acord. Asta face parte din înţelegerea privind testele şi este în conformitate cu regulamentul", a precizat britanicul.

O altă echipă care şi-a alterat programul de teste este Lotus. Britanicii au solicitat şi sunt foarte aproape să obţină acordul celorlalte echipe să efectueze o zi de teste privată la Barcelona în 27 februarie, întrucât au fost nevoiţi să abandoneze sesiunea curentă de teste din cauza unor defecţiuni tehnice la sasiu.

Via | The F1 Times

Comentarii (2)

  • Bogdan
    Ca in fiecare anii
    0 0
  • Bogdan
    Mesaj
    I mi pare rau de ferrari, este ceva de obisnuit acuma
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru