Ferrari şi Sauber ar putea prelungi parteneriatul pentru motoare la Monza

de Daniel Popescu
Marti, 27.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari şi Sauber au dezvăluit că prelungirea acordului pentru motoare ar putea fi oficializată la Marele Premiu al Italiei.

Esential 2010 este anul in care Sauber a inceput sa foloseasca motoare Ferrari
Sauber utilizează motoare Ferrari începând din sezonul 2010, după retragerea constructorului BMW din Formula 1, însă prelungirea acordului pentru sezonul 2014 a părut să fie în pericol din cauza problemelor financiare înregistrate de echipă.

În plus, presa internaţională a speculat că echipa elveţiană nu a reuşit încă să achite factura emisă de Scuderia pentru acest sezon.

Totuşi, Stefano Domenicali, şeful Ferrari, a confirmat că parteneriatul cu Sauber va fi prelungit, un acord urmând să fie anunţat cel mai probabil cu ocazia Marelui Premiu al Italiei din 8 septembrie. "Aşa cum ştiţi, vrem să continuăm să furnizăm motoare pentru Sauber, aşa că sper să încheiem toate formalităţile foarte curând. Sper să facem un anunţ la Monza", a declarat italianul.

Aşa cum ştiţi, vrem să continuăm să furnizăm motoare pentru Sauber, aşa că sper să încheiem toate formalităţile foarte curând.

Stefano Domenicali
Sef Ferrari
Informaţiile au fost confirmate şi de cei de la Sauber prin intermediul şefei Monisha Kaltenborn, care a dezvăluit şi că parteneriatul ar putea fi chiar mai complex decât cel actual.

"Nu există nicio problemă în privinţa negocierilor şi sper ca în viitorul apropiat să ajungem la un acord.

Sigur că există şanse să facem un anunţ la Monza. Nu am luat niciodată în considerare alte opţiuni şi nici nu plănuim asta. Am lucrat îndeaproape înainte şi cred că ambele părţi sunt pregătite pentru asta. Ne cunoaştem bine şi cooperăm perfect, aşa că vom vedea cum vor progresa lucrurile", a precizat ea.

Via Motorsport

Comentarii (1)

  • Normal ca l-au prelungit contractul,FERRARI ofera motorul iar cei din HINWIL [SAUBER] le ofera mai nou tunelul lor de vant celor de la MARANELLO, pentru mine ar parea ca o gluma proasta ca cei de la SAUBER sa aiba un tunel de vant mai performant ca cei de la FERRARI. Dar,chiar il au din pacate pt italieni .
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru