Ferrari: "Sistemul de ventilaţie este cheia succesului în Turcia"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 18.05.2010
Ferrari consideră că îmbunătăţirea sistemului de ventilaţie este vitală pentru a concura de la egal la egal cu Red Bull Racing în Turcia.

Red Bull Racing a reuşit să urce pe prima poziţie în ambele clasamente generale după Marele Premiu al statului Monaco, luând astfel o opţiune importantă pentru titlul mondial, în special dacă va fi ferită de problemele de fiabilitate întâlnite în primele curse.

Rivalii de la Ferrari au admis că trebuie să-şi îmbunătăţească rapid performanţele pentru a nu pierde contactul cu echipa austriacă, iar punctul de referinţă este noul sistem de ventilaţie.

"Cu siguranţă trebuie să menţinem rata de dezvoltare. Trebuie să muncim pentru îmbunătăţirea eficienţei aerodinamice, pentru că acesta este cel mai important lucru pe care trebuie să ne concentrăm. În Turcia trebuie să ne asigurăm că sistemul nostru al aripii spate pe care l-am încercat în Spania lucrează bine şi este eficient. Şi mai avem câteva dezvoltări care ar trebui să fie gata după aceea", a declarat Stefano Domenicali, şeful Scuderiei Ferrari.

Ferrari speră să îmbunătăţească eficienţa noului sistem de ventilaţie pentru a fi mai uşor de utilizat de piloţi, întrucât rezultatele obţinute în Marele Premiu al Spaniei nu au fost suficient de bune.

Via | Autosport

Comentarii (2)

  • inca...
    inca nu si-au dat seama ca RBR nu are nici un sistem de ventilatie si tot reuseste sa ii bata pe toti?
    11 1
  • Arhimede
    In regim de cursa diferentele sunt mici. Cand e vorba de calificari..acolo e diferenta, iar Ferrari si Mclaren n-au reusit sa identifice cauza. Asa ca, fac si ei ce pot ca sa tina aproape, relativ aproape.
    13 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru