Ferrari: "Suntem pe drumul cel bun"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 03.01.2012
Stefano Domenicali susţine că Ferrari înregistrează progrese vizibile în privinţa dezvoltării monopostului pentru sezonul 2012.

Ferrari priveşte cu încredere spre sezonul 2012 al Formulei 1 şi insistă că dezvoltarea monopostului decurge conform planificării.

Şeful Stefano Domenicali susţine că noua conducere tehnică, din care face parte şi Pat Fry, a reuşit deja să rezolve o mare parte dintre problemele monopostului de anul trecut, inclusiv în privinţa simulatorului şi tunelului de vânt.

"Vom şti răspunsul când vom privi cronometrele după calificările din cadrul primei curse, dar văd deja câteva lucruri care ne oferă încredere că facem o treabă bună. Încercăm să privim înainte şi să schimbăm organizaţia pentru a ne asigura că suntem mai pregătiţi în privinţa ideilor şi muncii de echipa în departamentul tehnic, în munca în tunelul de vânt şi simulator. De aceea sunt optimist. Apoi, ca întotdeauna, ştim că primul rezultat pe care îl vom compara cu cel al principalilor noştri competitori sunt calificările din prima cursă. Dar muncim în direcţia potrivită", a precizat italianul.

Via | Autosport

Comentarii (2)

  • Nostradamus F1
    Fortza
    Fortza Ferrari!
    10 10
  • Vostratatus
    Ferrari: "Suntem pe drumul cel bun"
    Asa erati si in 2010 ... si in 2011 ... (inainte de sezon)
    Tineti-o tot asa!
    3 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru