Ferrari: "Vacanţa ne va aduce inspiraţii proaspete"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.08.2010
Stefano Domenicali susţine că inginerii Ferrari vor găsi soluţii ingenioase pentru dezvoltarea monopostului chiar şi în timpul vacanţei de vară.

Conform regulamentului agreat de toate echipele prezente în Formula 1, Ferrari a întrerupt complet activitatea în fabrica de la Maranello pentru două săptămâni, urmând să reînceapă pregătirile pentru ultima parte a sezonului în 23 august.

Chiar dacă în această perioadă orice dezvoltare a monopostului este interzisă, Stefano Domenicali crede că inginerii vor profita de vacanţă pentru a veni cu idei proaspete în această direcţie.

"Vom fi în vacanţă, dar asta nu înseamnă că creierele noastre nu vor mai funcţiona. Poate că cineva poate găsi o inspiraţie proaspătă când este în afara mediului obişnuit de muncă şi mă aştept ca această perioadă să fie fertila pentru idei care să facă diferenţa", a declarat italianul citat de site-ul oficial al Formulei 1.

La rândul său, Fernando Alonso a admis că se va gândi la provocările din Marele Premiu al Belgiei chiar şi în timpul vacanţei, mai ales că, în opinia sa, echipa este pe drumul cel bun.

"Nu va fi posibil să renunţ complet la Formula 1 în aceste două săptămâni.

Voi încerca să mă relaxaz şi să fac sport, dar cel puţin o dată pe zi, poate doar pentru 10 minute, mă voi gândi inevitabil la următoarea cursă din Belgia. După câteva curse cu ghinioane care au mers prost din diverse motive, acum suntem pe drumul cel bun", a precizat spaniolul.

Via | Formula1

Comentarii (3)

  • Diesel
    Ferrari
    Persoane dedicate si care merita tot suportul. O vacanta frumoasa.
    17 3
  • ctlnmihai
    Diesel
    L-ai uitat pe bietul Massa...
    1 12
  • Schumy fan 4 ever
    PROPAGANDAAAA!
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru