Ferrari: "Vom câştiga curse de la începutul sezonului cu noul F2012"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 03.02.2012
Stefano Domenicali este convins că Ferrari va câştiga curse de la începutul sezonului datorită noului monopost F2012 prezentat vineri.

Ferrari a dezvăluit vineri noul monopost F2012 cu care va aborda sezonul 2012, care prezintă numeroase noutăţi vizuale în concordanţă cu schimbările regulamentului tehnic.

Noutăţile sunt inestetice din punct de vedere vizual, însă Ferrari insistă că acestea vor aduce un spor de performanţă, lucru care îl determină să fie convins că echipa va câştiga curse încă de la începutul sezonului.

"Sunt sigur că monopostul nostru va câştiga chiar de la început. Am învăţat multe lucruri din trecut şi am luat unele decizii dificile. Dar sunt sigur că toate eforturile noastre vor fi reprezentate în acest monopost", a declarat italianul cu ocazia prezentării noului monopost.

Deşi admite că noul monopost include câteva noutăţi majore, printre care şi nasul coborât, Domenicali crede că F2012 păstrează unele elemente din trecut care să asigure un echilibru potrivit către performanţă.

"Din punct de vedere tehnic avem multe noutăţi pe plan mecanic şi, de asemenea, în privinţa formei monopostului.

dar am vrut şi o continuitate şi speram să ajungem la performanţa potrivită. Avem numai 12 zile pentru a munci la monopost şi a atinge fiabilitatea şi, de asemenea, să testăm noile pneuri care ne-au fost oferite de Pirelli", a adăugat el.

Via | Ferrari

Comentarii (2)

  • mobius
    Ferrari 2012
    Repet, imi place monopostul si din punct de vedere vizual este intr-adevar, mult diferit de cel de anul trecut, in afara de nas o modificare majora se observa la carcasa motorului, care sugereaza o redirectionare (sa speram mai eficienta) a evacuarilor. Sa speram intr-o evolutie buna in regim de cursa, evolutie care sa le permita sa lupte cu sanse la ambele titluri (contez si pe Massa).
    13 7
  • Didernes
    Domenicali
    Asa ne tot minti de vreo 4 ani incoace.....
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru