Ferrari: "Vom da totul pentru a-l bate pe Schumacher"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 24.12.2009
Ferrari ii ureaza bun venit in Formula 1 lui Michael Schumacher, insa anunta ca va face tot posibilul pentru a-l invinge pe noul pilot al echipei Mercedes GP.

Cariera lui Michael Schumacher se leaga in mare masura de Scuderia Ferrari, echipa pentru care a cucerit cinci titluri mondiale consecutive, ramand consultant al diviziei de masini de strada chiar si dupa retragerea din activitate.

Revenirea in Formula 1 la rivalii de la Mercedes GP a nascut sentimente confuze pentru fani, dar si pentru Scuderia Ferrari. Echipa italiana sustine insa ca va da totul pe pista pentru a-l invinge pe pilotul care le-a adus primul titlu mondial al pilotilor dupa o pauza de peste 20 de ani.

"Ceea ce avem de spus in privinta lui Michael Schumacher a fost spus de presedintele Luca di Montezemolo saptamana trecuta la intalnirea cu presa internationala. Ii transmitem salutarile noastre calde lui Schumacher: incepand de astazi el este rivalul nostru si vom da totul pentru a-l invinge, asa cum procedam si cu ceilalalti", a declarat un purtator de cuvant al Scuderiei Ferrari.

Ferrari a anuntat saptamana trecuta ca nu va bloca revenirea lui Schumacher in Formula 1, chiar daca germanul era sub contract cu italienii in cadrul diviziei de masini de strada.

Via | Ferrari

Comentarii (8)

  • CE UMILINTA!!!!!!!!!!!!!
    PENTRU TOTI FERARISTI CRED CA II CEA MAI NEAGRA ZI DIN VIATA VOASTRA.CUM POATE REVENI TOCMAI LA MERCEDES UN OM CARE A FOST CU FERARRI 14 ANI?????????????UN OM DE NIMIC FARA PRINCIPI!!!!!!!!!!!CRED CA SUNTETI CU TOTI CONFUZII SI O SA INTRATII IN SEVRAJ!!!!!!!!!!!!!!:))
    0 0
  • @stelistul04
    ia zi prietene, ai fumat ceva sarbatorile astea sau asa esti tu?!?
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Ferrari
    Si cand a semnat cu Ferrari asa se intrebau si cei de la Mercedes... cum s-a dus la echipa rosie cand era un pilot Mercedes? Totusi, a ales cum a crezut, iar daca acuma revine sa concureze la Mercedes, nu mi se pare ceva asa de blamat. Da, eu preferam sa stea acasa si sa faca altceva, dar nu este genul. Si revine la Mercedes, firma care l-a sustinut si care nu a fost in stare sa-i ofere ce trebuia la momentul respectiv, adica 1995-1996. Asta este, sa vedem acuma ce face anul viitor, pentru ca cu siguranta eu ii voi urmari cu bucurie.

    P.S. Am pierdut un pilot ratat si plictisit de Formula 1 si am primit o stea care poate sa straluceasca foarte foarte puternic intr-o galaxie de stele luminoase, eu zic ca este o ocazie super de a ne bucura de lumina lor nu credeti?
    0 0
  • stelistul04
    Cineva confunda fotbalul din divizia A cu F1.Dincolo de preferinte vreau sa cred ca fanilor F1 le plac sporturile cu motor, competitia de calitate si fair-play-ul. Ferrari are cel putin un individ in stare sa-l invinga pe Schumi. A facut-o cand era la Renault, ma gandesc ca poate s-o faca si de la Ferrari. Deci, fanii Ferrari n-ar trebui sa aiba vreun stres. Personal cred ca Nico va fi mai puternic, cel putin in prima jumatate a anului viitor. Fanii Ferrari trebuie sa se teama de un Vettel, Hamilton..cu Schumi, deoacamdata avem un megashow de promovare media. Sa-l vedem la munca, la anul. Daca bine retin nu s-a retras de la Ferrari in calitate de campion mondial.
    0 0
  • o noua provocare..
    Inca ceva. Grila nu mai e aceeasi cu cea din anii 2000. Nici echipele. Poate tocmai de aceea Schumi vrea sa revina..il atrage noua configuratie, mult mai mai puternica decat cea in care el domina copios.Il observam cum privea anii trecuti de pe margine..ganditor..Este noua lui provocare.
    0 0
  • ferrari a fost......
    ferrari nu va mai fi niciodata cea fost in era lui( schumacher , todt , brawn ) si nici no sa mai aibe vreodata aceasi motivatie si forta de a domina cursele chiar si cu alonso drept no1 multi ingineri au parasit odata cu schumacher calutul .in schimb sau insatalat tineri ingineri fara experienta ca domenicali ,costa s.a.m.d.
    0 0
  • incredibil
    de cand s-a terminat sezonul n-am mai urmarit stirile de pe automarket sau din alta parte, ca sa aud de la unii (prieteni)care n-au treaba cu f1 ca schumi revine...pai bine, da' ce se intampla? s-a saturat germanul de italieni? de ce revine la mercedes?
    ps chiar am crezut ca e o gluma faza cu re-revenirea lui schumacher
    Craciun Fericit!
    0 0
  • shumi
    ar trebui sa arate ca el este cel bun indiferent de echipa, si cred ca o va face ca si cu beneton, ferari ...poate si cu mercedes!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru