Ferrari vrea un motor mai eficient in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 17.12.2009
Ferrari lucreaza la imbunatatirea consumului de combustibil pentru monopostul din sezonul 2010, cand realimentarile in timpul curselor vor fi interzise.

Publicatia spaniola AS sustine ca Ferrari lucreaza intens pentru imbunatatirea performantei motorului pentru sezonul 2010.

Chiar daca dezvoltarea motoarelor este interzisa pana in 2012, echipele au permisiunea de a ajusta anumiti parametri, iar Ferrari incearca sa gaseasca metode pentru ca unitatea proprie sa consume mai putin combustibil in 2010. Misiunea este cu atat mai importanta cu cat realimentarile cu combustibil in timpul curselor vor fi interzise incepand din 2010.

Dezvoltarea monopostul pentru sezonul 2010, care a primit numele de cod 661, decurge de asemenea in parametri normali, potrivit pilotului de rezerva Marc Gene.

"Datele din tunelul de vant sunt bune si ne determina sa fim optimisti, dar nu stim cum stau ceilalalti, asa ca va trebui sa asteptam pana cand vom vedea rezultatele pe circuit", a declarat spaniolul.

Via | Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru