FIA a aprobat schimbul de numere intre Schumacher si Rosberg

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 21.01.2010
Michael Schumacher va avea numarul 3 pe masina in cursul seszonului 2010, FIA aproband cererea echipei Mercedes GP venita in urma dorintelor germanului.

Purtatorul de cuvant al echipei Mercedes GP a confirmat oficial faptul ca Michael Schumacher va pilota in sezonul 2010 masina cu numarul 3, desi aceasta ii era rezervata colegului sau de echipa, Nico Rosberg.

"FIA a aprobat schimbarea, totul e OK. Michael are o preferinta pentru numerele impare si am fost fericiti sa putem sa-i acceptam propunerea", sustine oficialul insarcinat cu relatia cu presa in cadrul echipei.

Pe de alta parte, Michael Schumacher a confirmat personal faptul ca problemele la gat care l-au facut sa rateze revenirea la Ferrari in cursul anului trecut nu mai exista: "Efectele de dupa accidentul de motocicleta din primavara anului trecut au disparut. De altfel, eram sigur ca gatul nu-mi va cauza niciun fel de probleme", spune germanul.

Comentarii (3)

  • @admin
    nu ar cam trebuii sa schimbati clasamentele la echipe si la piloti? acolo sunt echipe care nici nu mai sunt in f1 deasemenea si piloti.
    0 0
  • nr 3
    normal cum a revenit tota lumea ii canta in struna iar vom vedea tot felul de curse castigate la standuri si alte matraplazicuri de genul
    0 0
  • Stimate Bou,Adysabou (vezi Bond-JamesBond) :)
    Sti tu...in F1 nu e tocmai ca in Liga lui Mitica...dc cineva castiga "la boxe" o face datorita strategiei adoptate sau poate datorita acelor cateva zecimi sau secunde castigate la schibmarea pneurilor...
    Lache ce esti...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru