FIA ar putea oferi vineri detalii despre Renault

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 04.09.2009
Primele informatii oficiale despre ancheta referitoare la Marele Premiu al statului Singapore din 2008 in care este implicata echipa Renault ar putea fi oferite vineri de FIA.

FIA a demarat cu cateva zile in urma o ancheta interna in privinta accidentului suspect suferit de Nelson Piquet Jr. in turul 14 al Marelui Premiu al statului Singapore din sezonul 2008.

Dupa ce forul mondial i-a intervievat pe reprezenatii echipei franceze, printre care Fernando Alonso si Pat Symonds, presa spaniola a sugerat ca FIA ar putea convoca o sedinta extraordinara a Consiliului Mondial pe 21 septembrie, pentru a lua o decizie in acest caz. Informatia a fost confirmata ulterior si de reprezentatii site-ului postului american de televiziune SpeedTV, care considera ca o astfel de data este plauzibila.

In plus, acestia sustin ca FIA ar putea oferi primele amanunte oficiale despre acest caz in cursul zilei de vineri sau cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare.

Pana in prezent, Renault si FIA nu au comentat in nicin fel acest nou scandal din Formula 1, insa se speculeaza ca cel care a oferit informatii forului mondial despre accident este chiar Nelson Piquet Jr. concediat recent de la echipa ca urmare a rezultatelor modeste.

In cazul in care va fi gasita vinovata de inscenarea accidentului, Renault risca sa fie exclusa din acest sezon competitional sau chiar sa nu mai aiba permisiunea de a concura in Formula 1 pentru mai multi ani.

Via | SpeedTV

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru