FIA cauta solutii pentru imbunatatirea depasirilor

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 12.11.2009
FIA a organizat joi o conferinta internationala pentru a gasi solutii menite sa imbunatateasca sansele de depasire in Formula 1.

Federatia Internationala de Automobilism a schimbat dramatic regulamentul tehnic pentru sezonul 2009 cu scopul de a imbunatati spectacolul de pe circuit prin cresterea sanselor de depasire.

Cu toate acestea, numarul depasirilor din acest an nu a variat radical fata de sezonul precedent, iar FIA incearca in continuare sa gaseasca solutii concrete pentru acceasta problema.

In acest sens, Franta a gazduit joi un seminar menit sa aduca lumina in acest caz, principalele aspecte discutate de comunitatea Formulei 1 fiind aerodinamica monoposturilor, configuratia circuitelor si modificarile necesare pentru regulamentul tehnic.

Printre participanti s-au numarat Michael Schumacher si Sam Michael, directorul tehnic al Williams care a pledat recent pentru sporirea numarului de viraje lente pentru imbunatatirea depasirilor. Nu a lipsit nici Hermann Tilke, designerul german care a creat ultimele circuite introduse in calendarul Formulei 1.

FIA va intocmi in perioada urmatoare un raport pe baza discutiilor avute joi in cadrul seminarului din Franta.

Via | GrandPrix

Comentarii (4)

  • @admin
    deja urasc sa intru pe site,de atatea reclame
    0 0
  • rayn380
    Te sustin BOBO
    Ma dispera deja site-ul asta, pe care de altfel il frecventez zi de zi, cred ca stau pe el in jur de 4 ore in medie, dar sincer sa fiu, sunt exasperat de reclamele care imi sunt bagate pe gat cu forta ori de cate ori accesez site-ul. Am vrut sa reclam de mult timp acest lucru, dar am zis sa nu fiu eu primul carcotas. Cei care administrati site-ul v-as ruga sa nu ne mai bagati pe gat aceste reclame, ca sa nu le zic altfel. Inteleg frate ca e criza si ca e nevoie de bani, dar faceti-le cu bun simt si aici ma refer cel mai mult la acel banner de sus care ori de cate ori treci cu cursorul peste el se expandeaza pe toata pagina nemaiavand acces decat la acesta, singura solutie fiind sa apesi pe acel X Stimati admini, va rugam sa tineti seama de parerile noastre, intrucat pe spinarea noastra va mancati pita. Chiar mi-ar parea rau sa abandonez acest site, care dupa parerea mea este cel mai bun de acest profil din Romania, doar din cauza acestor bannere. Va multumesc!
    0 0
  • reclame
    exista un addon pt firefox care rezolva aceasta problema se numeste Adblock Plus, il instalati si da-ti subscribe la lista pt romania si puteti spune pa pa la reclame
    0 0
  • reclame ...
    mult prea enervant banerul din partea de sus a paginii. acum ca nu mai e nici concurs, cred ca am sa citesc siteurile in engleza. si acolo sunt reclame, dar nici una "nu-mi sare'n freza" ca si pe site-ul asta. pacat de munca voastra ca e distrusa de publicitate.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru