Fisichella, favorit sa piloteze pentru BMW-Sauber

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 19.01.2010
Giancarlo Fisichella este favorit sa devina coechipierul lui Kamui Kobayashi la BMW-Sauber in 2010, intrucat Pedro de la Rosa va ramane pilot de teste la McLaren.

Dupa numirea lui Kamui Kobayashi drept unul dintre pilotii echipei, BMW-Sauber nu si-a ascuns intentia de a semna un contract cu un pilot experimentat, principalii candidati fiind Pedro de la Rosa si Giancarlo Fisichella.

Primul dintre ei va testa insa pentru McLaren in 1 februarie in cadrul sesiunii de evaluare de la Valencia, fapt ce sugereaza ca isi va continua activitatea alaturi de echipa cu sediul la Woking.

In acest context, Fisichella a devenit principalul faviorit sa semneze contractul cu Sauber, iar informatia a luat amploare dupa ce italianul a fost vazut joi la sediul echipei elvetiene de la Hinwil. De altfel, o intelegere cu Fisichella este logica din punct de vedere comercial, intrucat BMW-Sauber va utiliza in acest an motoare furnizate de Ferrari, echipa in cadrul careia pilotul italian indeplineste functia de tester. In plus, Fisichella a mai concurat pentru echipa de la Hinwil si in sezonul 2004, fiind apreciat pentru performantele sale din acea perioada, care l-au propulsat in cele din urma la Renault.

Un alt pilot care s-a aflat in atentia elvetienilor a fost Jarno Trulli, insa italianul a ales sa concureze pentru Lotus F1 Team, considerand ca aceasta este cea mai buna varianta din punct de vedere al stabilitatii.

Peter Sauber, care a preluat recent echipa de la constructorul BMW, a refuzat sa comenteze speculatiile si s-a marginit sa declare ca decizia finala ii apartine in totalitate.

Un anunt oficial este asteptat in 31 ianuarie, cand BMW-Sauber va lansa oficial noul monopost pentru sezonul 2010.

Via | GrandPrix

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru