Trei ingineri Sauber, victimele unui jaf armat în Sao Paulo

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 07.11.2010
Trei ingineri ai echipei BMW-Sauber au fost jefuiţi în plină stradă în drumul spre hotelul la care erau cazaţi în Sao Paulo.

La numai câteva minute după ce Jenson Button a scăpat nevătămat în urma unei tantative de jaf armat, mai mulţi ingineri ai echipei BMW-Sauber au trecut printr-o experienţă similară.

Potrivit oficialilor echipei elveţiene, trei ingineri au fost jefuiţi în timp ce aşteptau culoarea verde a semaforului, însă niciunul dintre ei nu a fost rănit din punct de vedere fizic.

"Trei ingineri au părăsit circuitul la bordul unei camionete, sâmbătă seara la ora locală 20:00. Au fost nevoiţi să oprească la culoarea roşie a semaforului şi apoi, dintr-o dată, 5 oameni erau în jurul maşinii, iar unul dintre ei era înarmat cu o mitralieră. Aceştia au deschis uşa, au furat doi rucsaci şi au dispărut. Nimeni nu a fost rănit", a declarat un purtător de cuvânt al echipei BMW-Sauber pentru agenţia de presă Reuters.

Via | Reuters

Comentarii (1)

  • Pai...
    cat timp se petrec treburi din astea prin tari care-si permit sa cheltuiasca atatia bani, pentru organizarea unui mare premiu de F1, sa nu mai aud nimic de rau de Romania. Pai stau si ma intreb... sa bagi atatia bani pentru un eveniment ca asta, faci treaba asta si pentru sa-ti faci reclama la locatie, implicit tara. Nu prea vad efectul, cat timp se imtampla ce sa-ntampla. Parerea mea ca sunt bani aruncati in vant, pentru ca pe mine,unul, m-au convins deja sa nu merg pe-acolo vreodata, nici cand imi voi permite (daca imi voi permite vreodata).
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru