Kobayashi, încântat să revină la Interlagos

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 29.10.2010
Kamui Kobayashi aşteaptă cu nerăbdare să concureze la Interlagos, circuitul pe care a debutat în Formula 1 cu un an în urmă.

Kamui Kobayashi a debutat în Formula 1 în Marele Premiu al Braziliei din 2009, când l-a înlocuit pe Timo Glock la Toyota Racing.

În ciuda lipsei de experienţă, japonezul a intrat rapid în inimile fanilor Formulei 1 prin stilul spectaculos de pilotaj şi prin modul în care s-a duelat cu campionul mondial Jenson Button atât în Brazilia, cât şi în Abu Dhabi.

Performanţele sale l-au propulsat la BMW-Sauber, iar acum are ocazia să revină pe circuitul pe care a făcut pentru prima oară cunoştinţă cu lumea Formulei 1.

"În 2009 am pilotat în prima mea cursa de Formula 1 în Brazilia când l-am înlocuit pe Timo Glock la Toyota. Nu m-am aşteptat la prea multe pentru că nu ştiam circuitul de la Interlagos şi nu mai pilotasem pe uscat un monopost de F1 de 8 luni. A fost o situaţie dificilă pentru mine, dar am avut încredere în mine şi obiectivul meu a fost să nu comit greşeli şi să termin cursa. Weekendul a fost foarte special pentru mine, condiţiile meteo s-au schimbat constant şi a fost aproape imposibil să lucrez la setări.

Am schimbat permanent pneurile şi am încercat să parcurg cât mai multe tururi în antrenamente. Aştept cu nerăbdare al doilea meu Mare Premiu al Braziliei", a declarat el.

Cu două curse înainte de finalul sezonului, Kobayashi ocupa locul 12 în clasamentul general ci 31 de puncte.

Via | BMW-Sauber

Comentarii (2)

  • Bafta Koba
    Un pilot pe gustul meu. O versiune mult imbunatatita a lui Sato.
    19 2
  • gabriel
    zici ca vati blocat pe aceasta stire mai bagati alte noutati
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru