Sauber va anunţa al doilea pilot pentru 2013 în Brazilia

de Daniel Popescu
Joi, 22.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sauber va anunţa pe parcursul acestui weekend numele viitorului coechipier al lui Nico Hulkenberg pentru sezonul 2013. Principalii candidaţi sunt Esteban Gutierrez şi Kamui Kobayashi.

Nico Hulkenberg este singurul pilot confirmat la Sauber pentru sezonul 2013, însă germanul va afla numele coechipierului său cel târziu duminică. Monisha Kaltenborn, şefa echipei elveţiene, a dezvăluit joi la Interlagos că al doilea pilot al echipei va fi anunţat pe parcursul acestui weekend, fără însă să menţioneze ziua în care comunicatul oficial de presa va fi trimis publicaţiilor internaţionale.

"Întotdeauna am spus că anunţul va fi făcut în timpul sezonului. Aşa că se va întâmpla înainte de Marele Premiu al Braziliei, în Brazilia sau la câteva ore după cursă", a declarat ea pentru publicaţia Autosport.

În contextul în care Sergio Perez a semnat cu McLaren, lupta pentru al doilea loc se dă între Esteban Gutierrez şi Kamui Kobayashi. Favorit este considerat Gutierrez, datorită faptului că este sprijinit de grupul de telecomunicaţii Telmex, cel mai important sponsor al echipei. Mexicanul este în prezent pilotul de rezervă al echipei.

Urmareste Automarket
"Sunt încrezător.
Nu este nicio schimbare, dar cred că vom fi în regulă. Situaţia este mai bună decât înainte în privinţa banilor şi a celorlalte lucruri. Dar vom vedea"
, a declarat el în weekendul trecut la Austin.

Cealaltă variantă este Kamui Kobayashi, care în ciuda podiumului obţinut la Suzuka nu a reuşit să impresioneze pe parcursul acestui sezon. Japonezul a afirmat că are nevoie de bani pentru a rămâne în Formula 1 şi că este încrezător că va găsi sponsori, însă Sauber a precizat ulterior că nu are nevoie de bani de la el şi că decizia finală va fi luată în funcţie de rezultatele pe care le-a obţinut.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru