Fisichella, pilot de teste la Ferrari in 2010!

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 03.09.2009
Scuderia Ferrari a confirmat ca Giancarlo Fisichella va ocupa rolul de pilot de teste al echipei in sezonul 2010.

La scurt timp dupa ce a fost confirmat ca inlocuitor al lui Luca Badoer in acest final de sezon, Ferrari a anuntat ca italianul va continua alaturi de echipa si in anul urmator in calitate pilot de teste.

"L-am ales pe Giancarlo deoarece credem ca poate avea o contributie semnificativa in termeni de puncte pe parcursul acestui sezon plion de incertitudini. In plus, am luat in considerare care ar putea fi rolul sau in cadrul echipei in viitorul apropiat, avand in vedere si experienta sa. Fisichellava fi pilot de rezerva in 2010", a declarat Stefano Domenicali, seful Scuderiei Ferrari.

La randul sau, Fisichella a reiterat faptul ca i s-a indeplinit un vis din copilarie atunci cand a semnat contractul cu Ferrari.

"Sunt in al saptelea cer. Inca nu imi vine sa cred ca visul meu a devenit realitate. In ultima saptamana s-au intamplat lucruri incredibile: pole position si apoi locul 2 la Spa, iar acum sunt sunat de Ferrari sa concurez pentru ei in ultimele 5 curse ale anului. Voi da tot ce pot pentru a recompensa Scuderia pentru aceasta oportunitate.

Stiu ca nu va fi usor, dar voi da totul pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile", a precizat italianul.

Via | Ferrari

Comentarii (5)

  • guawar
    BRAVA!!!
    Brava Ferrari-BRAVA Fisichella
    0 0
  • CATRE ADMINI
    Domnilor, pe langa faptul ca acest concurs (F1 Champ) este adresat doar celor care stau toata ziua pe net, concurentii neavand sanse egale, el, concursul, contine cateva aberatii:
    1) La echipa Ferrari exista 3 piloti (Raikkonen, Fisichella si Masa) in timp ce echipa Force India are doar unul singur. Da, puteti spune ca Suttil inca nu are anuntat un coleg. Ma intreb atunci de ce nu l-ati lasat si pe Schumacher la Ferrari daca pe Masa nu l-ati scos nici pana azi?
    2) Citez din regulamentului concursului 3.5: “In cazul in care un user va avea in echipa un pilot/constructor/team manager/pilot de teste care se transfera dintr-o grupa valorica in alta” m-am tot uitat la sectiunea “Echipa mea” si nu gasesc nicaieri unde pot sa aleg un pilot de teste?
    3) Motivul pentru care spun ca exista inegalitatea sanselor concurentilor este sistemul de pariere. De ce sa existe limita de puncte pe care sa poti paria? De ce sa nu se poata paria pe toate punctele? Filozofia oricarui parior este: Totul sau nimic!

    PS In ceea ce ma priveste, concursul F1 Champ, nu prezinta un mare interes in sensul ca nu doresc sa devin un dependent de internet, iar schimbarile echipelor le fac rar, insa mi-ar placea foarte mult sa vad schimbari mai dese in fruntea clasamentului general datorate si sistemului de pariere nu doar timpului petrecut in fata PC-ului.
    0 0
  • Intrebare intrebatoare
    In locul lui Fisichella cine va fi la Force India ? in cursele urmatoare :-??
    0 0
  • F1 Champ, grupe
    Eu am o dilema! De dimineata am vazut ca Fisico mi-a ramas la silver, dar in acelasi timp apare si la gold. Conform regulamentului, in momentul unei schimbari in grupele valorice, nu trebuia sa fie schimbat Fisico automat?
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Admini
    Evident... Ferrari are doar 3 piloti... eu cred ca ar trebui sa aiba cel putin 4 :) Felipe, Fernando, Fisi si Kimi. Ordinea nu conteaza dar eu i-am scris in ordine cat de cat alfabetica :P
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru