Force India anticipează o luptă echilibrată cu Sauber pentru locul şase

de Daniel Popescu
Luni, 21.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India a admis că trebuie să-şi îmbunătăţească performanţele pentru a rămâne pe locul şase în clasamentul constructorilor în faţa celor de la Sauber.

Esential 3 puncte a castigat Force India in ultimele sapte curse
38 de puncte a obtinut Sauber in ultimele patru curse
Sauber şi-a îmbunătăţit semnificativ performanţele în cursele de după pauza de vară din Formula 1, iar noul obiectiv este ocuparea locului şase în clasamentul constructorilor.

În prezent, Force India mai are un avans de numai 17 puncte în condiţiile în care a obţinut doar trei puncte în ultimele şapte curse, motiv pentru care coproprietarul Vijay Mallya a admis că echipa trebuie să-şi îmbunătăţească performanţele.

"Sauber a făcut o treabă foarte bună în ultima vreme. Sunt cea mai în forma echipă în acest moment şi au profitat de toate oportunităţile pe care le-au avut. Va fi o luptă reală în aceste ultime patru curse şi trebuie să facem un pas înainte pentru a-i ţine în spate, pentru că ei obţin rezultate bune în calificări şi au un ritm bun de cursă", a declarat indianul.

Mallya îşi pune speranţele chiar în Marele Premiu al Indiei de la sfârşitul acestei săptămâni, ca urmare a faptului că echipa a câştigat puncte în fiecare dintre ultimele două ediţii.

"Cursa noastră de casă reprezintă întotdeauna un weekend foarte mândru pentru toată lumea din cadrul echipei.

Atmosfera de pe circuit este incredibilă şi întotdeauna ne bucurăm de un sprijin major. Circuitul în sine este unul dintre cele mai bune din lume. De asemenea, este bun şi pentru noi: în ultimii doi ani am câştigat puncte în ambele curse, aşa că un rezultat similar ar reprezenta un obiectiv bun pentru echipă", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (1)

  • Marius
    Hulk no sa fie de acord:)
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru