Force India: "Mark Smith rămâne la echipă până în aprilie 2011"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 08.06.2010
Force India susţine că Mark Smith va rămâne directorul tehnic al echipei până în aprilie 2011, deşi Lotus a anunţat recent cooptarea sa în rândul team-ului malaezian.

Relaţiile dintre Force India şi Lotus Racing au devenit din ce în ce mai tensionate în ultima perioadă, totul culminând cu anunţul recent al echipei malaeziene potrivit căruia aceasta a cooptat nu mai puţin de trei membri importanţi ai echipei de la team-ul patronat de Vijay Mallya.

Printre aceştia se numără şi Mark Smith, directorul tehnic al Force India, care a decis să se alăture fostului său şef Mike Gascoyne.

Cu toate acestea, Mallya a dezvăluit marţi ca, potrivit contractului dintre cele două părţi, Smith nu poate părăsi echipă până în aprilie 2011.

"În ciuda informaţiilor, echipa noastră tehnică este în mare parte intactă. Smith va rămâne cu noi până în aprilie 2011, iar între timp vom anunţa o nouă structură care ne va conduce la următorul nivel de performanţă", a declarat indianul în cadrul unui preview pentru Marele Premiu al Canadei.

Pezenta lui Smith în cadrul echipei va fi esenţială pentru dezvoltarea monopostului Force India pentru sezonul următor.

Anterior, Force India a anunţat că i-a acţionat în judecata Mike Gascoyne şi Lotus Racing pe motiv ca aceştia au copiat designul monopostul VJM003 pe actuala maşina a echipei malaeziene.

Via | Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru