Force India nu renunţă la lupta cu McLaren pentru locul cinci

de Daniel Popescu
Marti, 04.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India consideră că are în continuare şanse să ocupe locul cinci în clasamentul constructorilor în detrimentul celor de la McLaren.

Esential 24 de puncte este diferenta dintre McLaren si Force India in clasamentul constructorilor
129 este numarul maxim de puncte pe care il poate castiga o echipa in ultimele doua curse ale anului
Force India a ocupat pentru o bună perioadă de timp locul cinci în clasamentul constructorilor, însă McLaren a recuperat terenul pierdut în debutul sezonului şi şi-a construit acum un avans de 24 de puncte.

Britanicii sunt consideraţi o ameninţare la adresa Scuderiei Ferrari pentru locul patru, însă acest lucru nu-i împiedică pe cei de la Force India să spere că vor detrona McLaren de pe locul cinci, în ciuda diferenţei de 24 de puncte.

"Avem puncte duble în ultima cursă şi asta poate întoarce totul, aşa că vom continua să luptăm până la final. Monoposturile noastre au fost competitive în cursă (n.r - de la Asutin, dar ambii piloţi au abandonat), aşa că sperăm să mergem în Brazilia cu o diferenţă mai mică fată de McLaren, nu cu una mai mare cu patru puncte.

Dar există potenţialul să revenim", a explicat Vijay Mallya, coproprietarul Force India, într-un interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Force India a anunţat deja prelungirea contractului lui Nico Hulkenberg pentru sezonul următor, iar Mallya susţine că un nou acord cu Sergio Perez reprezintă mai mult o formalitate.

"Dacă m-aţi fi întrebat mai devreme aş fi spus că sunt mulţumit cu ambii piloţi şi că vreau să-i păstrez, iar acest lucru continua să fie valabil. Sunt mulţumit de amândoi şi vreau să-i păstrez", a adăugat el.

Via Formula1

Comentarii (1)

  • daniel
    sper sa Force India sa dea de pamant cu lesinatii de la McLaren si in acelasi timp sper ca Mirciulica al nostru sa nu-si infinga surubelnita in gat de oftica
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru