Force India nu renunţă la obiectivul de a surclasa Sauber

de Daniel Popescu
Marti, 23.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India consideră în continuare că are şanse de a învinge Sauber în lupta pentru locul şase în clasamentul constructorilor cu numai patru curse înainte de final.

Sauber şi-a stabilit ca obiectiv pentru finalul acestui sezon să depăşească Mercedes în clasamentul constructorilor pentru a termina pe locul cinci, însă echipa trebuie în acelaşi timp să-şi apere poziţia a şasea în faţa rivalilor de la Force India.

Diferenţa dintre cele două echipe s-a redus la 27 de puncte după etapa din Coreea de Sud, iar Vijay Mallya, coproprietarul Force India, consideră că echipa are şanse să remedieze acest deficitv în ultimele patru curse, chiar dacă admite că misiunea va fi una dificilă.

"Îmi amintesc cât de mândru am fost anul trecut să văd monoposturile noastre concurând în India în culorile steagului indian. Să câştigăm puncte a fost cireaşa de pe tort. În acest an vreau să ne descurcăm şi mai bine şi să terminăm cu ambele monoposturi în puncte pentru a le da fanilor un motiv să zâmbească. Diferenţa faţă de Sauber este acum de 27 de puncte. Este o diferenţă mare, dar nu este imposibil să-i ajungem înainte de finalul sezonului.

Vom menţine presiunea în ultimele patru curse", a declarat indianul.

Urmareste Automarket
Sauber este avantajată de cele patru podiumuri obţinute în acest sezon, însă Mallya consideră că Force India a avut rezultate constant bune care i-au permis să rămână în apropierea elveţienilor, în special începând cu Marele Premiu al Belgiei.

"Simţim că am ridicat miza după pauză de vară şi a fost satisfăcător să luptăm pentru puncte.

Singura frustrare este că nu am reuşit întotdeauna să terminăm cu ambele monoposturi în puncte, iar asta ne afectează în clasament. Dar în termeni de performanţă pură cred că putem fi mulţumiţi cu nivelul nostru. Poate că nu am terminat pe podium în acest an, dar consecvenţa noastră în rezultate a fost cheia succesului şi ne-a menţinut în luptă", a mai precizat el.

Via ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru