Force India: "Nu vom produce marea surpriză în Belgia"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.08.2010
Adrian Sutil şi Vitantonio Liuzzi anticipează ca Force India nu va repeta şi în acest an performanţa realizată anul trecut la Spa-Francorchamps.

Force India a fost marea surpriză în Marele Premiu al Belgiei din sezonul precedent, când Giancarlo Fisichella a obţinut primul pole position din istoria echipei şi a terminat pe locul doi după ce a luptat pentru victorie cu Kimi Raikkonen.

Chiar dacă caracteristicile circuitului se potrivesc foarte bine monopostului indian, Adrian Sutil este sceptic în privinţa repetării acestei performante şi în sezonul curent.

"Anul trecut am avut un monopost incredibil acolo, a fost un mare avantaj. Dar nu mai avem acest avantaj. Totuşi, ar trebui să fim capabili să câştigăm multe puncte în cursele următoare. Avem o şansă bună la Spa şi Monza", a declarat germanul.

Coechipierul său Vitantonio Liuzzi este la fel de precaut în declaraţii, însă admite că obiectivul echipei este clasarea pe podium, în ciuda faptului că Force India nu a câştigat niciun punct în ultimele două curse.

"Cred că vom fi din nou competitivi. Cred că este dificil să egalăm performanţa, pentru ca anul trecut a fost primul cu noile reguli, cu maşini diferite şi cu KERS.

Cred că acum multe echipe au îmbunătăţit monoposturile în privinţa forţei de rezistenţă a aerului şi a vitezei de top, aşa că nu cred că vom avea avantajul anului trecut, dar cred că suntem într-o formă bună pentru a avea ca obiectiv un podium. Am spus la începutul anului că vrem să obţinem un podium şi cred că putem lupta pentru el. Nu este uşor, pentru că ceilalţi nu dorm, dar monopostul nostru ar trebui să se potrivească circuitului şi am demonstrat în Canada că avem potenţial pe astfel de circuite", a precizat italianul.

Via | GMM | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru