Force India vrea sa ramana in spatele plutonului fruntas

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 03.05.2010
Force India este increzatoare ca va continua prestatia foarte buna din prima parte a sezonului si in Marele Premiu al Spaniei.

Force India este una dintre numeroasele echipe care va introduce update-uri pentru prima cursa europeana a sezonului. Acestea includ modificari ale aripii fata si schimbari ale componentelor mecanice pentru a obtine un spor de viteze in virajele lente.

In opinia sefului Vijay Mallya, noile imbunatatiri vor fi suficient de importante pentru ca echipa sa ramana pe pozitia a sasea in clasamentul constructorilor.

“Avem un program solid de dezvoltari pentru prima jumatate a sezonului, iar cateva update-uri sunt pentru Spania. Simularile pe care le-am facut in fabrica sunt pozitive si sunt sigur ca vom fi capabili sa ne mentinem forma pe care am aratat-o inainte si poate chiar sa urcam in pluton. Sunt sigur ca nici celelalte echipe nu dorm si vom vedea cat de mult va progresa fiecare echipa, dar avand in vedere ce am vazut in simulari si in tunelul de vant cred ca suntem pe muchie”, a declarat indianul.

Force India a fost revelatia sezonului 2010, reusind sa castige puncte in mod constant si sa se pozitioneze in imediata apropiere a plutonului fruntas format de McLaren, Ferrari, Red Bull si Mercedes GP.

Via | Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru