Formula 1 va reanaliza propunerea de reintroducere a realimentărilor cu carburant

de Daniel Popescu
Joi, 04.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Echipele de top vor discuta din nou în Canada eficienţa planurilor privind reintroducerea realimentărilor cu carburant în Formula 1 începând din sezonul 2017.

Esential 2017 este anul in care ar putea fi reintrodusa realimentarea monoposturilor cu carburant in timpul curselor
Grupul de Strategie al Formulei 1 a propus recent o amplă reformă a regulamentului tehnic pentru sezonul 2017, care include reintroducerea realimentărilor cu carburant cu scopul de a genera mai mult spectacol.

Totuşi, mai multe echipe şi-au exprimat ulterior nemulţumirea cu privire la această propunere, considerând că aceasta nu va fi benefică pe termen lung. Cei de la Mercedes au anunţat că propunerea nu va fi implementată dacă va genera o creştere a costurilor, în timp ce rivalii de la Red Bull consideră că spectacolul nu va fi îmbunătăţit prin această măsura.

În urma acestor dezacorduri, şefii echipelor au decis să se întâlnească pe parcursul Marelui Premiu al Canadei în paddock-ul circuitului de la Montreal pentru a discuta din nou despre această idee. În cazul în care mai multe echipe îşi vor păstra opinia ca soluţia nu este eficientă, este foarte posibil ca propunerea reintroducerii realimentărilor cu carburant să fie abandonată.

Via GrandPrixTimes

Comentarii (5)

  • serban
    Până când Mercul nu va fi depășit de cineva, Ferrari, McLaren, etc, în termeni de performanță, cu greu, foarte greu vor accepta modificări, vor încerca să tragă maxim din situația privilegiată în care sunt acum. Ceva absolut normal, nu sunt în F1 pe post de buni samariteni, toți, fără excepție, ar face la fel.
    2 0
  • daaa, pana cand mercul nu va fi depasit, pana cand RBR nu va fi depasit, etcetc

    in realitate favorizata fiind ferrari in ultimii ani
    2 4
  • Sincer nici nu cred ca ar aduce vreun beneficiu reintroducerea realimentarilor
    5 3
  • adevaru ca ar creste spectacolul,sar face mai multe greseli,ar sta mai mult la boxe,sar schimba strategiile din mers..
    4 2
  • Nu ma intereseaza sa revina realimentarea si considerand ca vreo 90% din fani nu isi doresc sa revina, sper fie respinsa idea de echipe si sa ne concentram pe ce conteaza cu adevarat: preturile pentru TV view si preturile de intrare pe circuite.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru