Formula 2: Marinescu, locul 3 pe grilă în prima cursă de la Spa-Francorchamps

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 23.06.2012
Mihai Marinescu va pleca de pe poziţia a treia a grilei de start în prima cursă de Formula 2 de pe circuitul de la Spa-Francorchamps.

Pilotul român Mihai Marinescu confirmă forma foarte bună pe care o traversează în sezonul 2012 al Formulei 2. După victoria şi locul doi obţinute în cele două curse de la Nurburgring, braşoveanul în vârstă de 23 de ani a ocupat locul trei în calificările de sâmbătă de la Spa-Francorchamps după ce a fost cronometrat cu 2:04.796.

El a fost la numai 0.173 secunde mai lent decât Markus Pommer, autorul pole position-ului, şi îl va avea în faţa sa şi pe Daniel McKenzie.

Dacă va obţine un rezultat bun, Marinescu va avea oportunitatea de a reduce diferenţa care îl separă în clasamentul general de Luciano Bacheta şi Christopher Zanella, întrucât cei doi au dezamăgit în calificări şi vor pleca doar de pe locurile şapte şi, respectiv, nouă.

Prima cursă de Formula 2 de pe circuitul de la Spa-Francorchamps va avea loc sâmbătă cu începere de la ora 15:00, ora României, şi va putea fi urmărită în direct pe posturile de televizune Sport.ro şi MotorsTV, dar şi pe site-ul oficial al Formulei 2.

Iată şi programul manşei de duminică:

 Eveniment  Ziua  Ora  Transmisii TV
 Calificari 2  duminica, 24 iunie  11:05 - 11:35  
 Cursa 2  duminica, 24 iunie  15:15 - 15:55  Sport.ro

Comentarii (1)

  • Succes Mihai !
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru