Formula 2: Marinescu, locul 4 în prima cursă de la Silverstone!

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 16.04.2011
Mihai Marinescu a terminat pe locul patru prima cursă de Formula 2 de la Silverstone, după ce a câştigat o poziţie în primul tur.

Mihai Marinescu a avut un parcurs fără greşeală în prima cursă de Formula 2 a sezonului 2011. Plecat de pe poziţia a cincea a grilei de start, braşoveanul în vârstă de 22 de ani a reuşit să câştige o poziţie chiar în primul tur, după ce britanicul Alex Brundle a ieşit larg într-un viraj.

Ulterior, românul a avut de îndeplinit o simplă formalitate pentru a termina pe locul patru, întrucât s-a distanţat rapid de piloţii din spatele său, însă pe de altă parte nu a putut lupta pentru podium cu Miki Monras, care a terminat pe locul trei.

Cursa a fost câştigată de italianul Marko Bortolotti, care a plecat din pole position şi a condus ostilităţile din primul până în ultimul tur, iar britanicul Will Bratt a urcat pe a doua treaptă a podiumului.

Duminică va avea loc a doua manşă a etapei inaugurale a sezonului, calificările fiind programate la ora 11:30, ora cursa la ora 16:40.

Comentarii (10)

  • bravo
    un rezultat solid. maine va fi pe podium
    14 0
  • Daca maine termina pe podium nu ai cum sa nu faci tot sezonul de Formula 2
    11 0
  • SPONSORIZARE!
    Scuze de critica dar asta-i adevarul. Cine sa-l sponsorizeze si pe baiatul asta ca eu nu l-am vazut un minut in timpul transmisiunii directe!!!
    Aici e de vina regizorul de emisie.
    In rest tot respectul pentru performanta sa.
    9 0
  • tv
    Chiar nasoala transmisiunea, Mihai a stat pe 4 toata cursa si astia ni-l aratau pe Theobald cum se trozneste cu Snoeks, ca bivolii. O fi mai bine sa mergi ca o cizma si sa faci accidente, dar sa te vezi la tv?

    Pe de alta parte, locul 4 e extraordinar, BRAVO MIHAI !!!
    9 0
  • @camere
    Sa fim totusi realisti. De Vettel ce sa mai spunem ? Nu prea am vazut cadre cu el in cursa
    5 1
  • camere
    camerele sunt mai mult cu "ochii" acolo unde sunt dueluriile mai interesante,marinescu apoape toata cursa a stat singur,nu au avut de ce sa puna camerele pe el....daca ar fi avut vreun duel sigur ai fi fost filmat;)...poate maine!
    11 0
  • Promitator inceput MIHAI
    Falicitari.De asa sportiv trebuie sa fim mandrii.Iti doresc un sezon reusit.Succes
    1 0
  • mihai
    Un rezultat bun. Dar per ansamblu a pierdut cam o secunda pe tur ceea ce e mult. Acelasi material, alte setari, alt pilot. Mai trebuie sa lucreze la setari altfel nu are nici o sansa.
    Felicitari Mihai!
    2 0
  • Ursulica
    Din patriotism!!
    As vrea sa fiu primu' Roman autentic care il intreaba "cand o sa concurezi si in cupa dacia logan?"...sau nu are treaba una cu alta
    1 2
  • bravo
    E un rezultat bun multa bafta!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru