Formula 2: Marinescu, locul 8 în calificările pentru prima cursă de la Paul Ricard

de Daniel Popescu
Sambata, 21.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mihai Marinescu va pleca de pe poziţia a opta a grilei de start în prima cursă de Formula 2 de pe circuitul de la Paul Ricard.

Esential 14:50 este ora la care va incepe cursa de sambata din Formula 2
Pilotul român Mihai Marinescu nu a reuşit să repete rezultatele obţinute săptămâna trecută la Brands Hatch şi a ocupat doar locul opt în calificările desfăşurate sâmbătă dimineaţă pe circuitul de la Paul Ricard.

Cronometrat cu 1:53.764, braşoveanul în vârstă de 23 de ani a fost cu peste şapte zecimi de secundă mai lent decât Matheo Tuscher, elveţianul de numai 15 ani care se află la cel de-al treilea pole position din acest sezon.

Rezultatul reprezintă o lovitură la speranţele lui Marinescu de a se apropia de prima poziţie în clasamentul general, în condiţiile în care principalii săi rivali, Luciano Bacheta şi Christopher Zanella, ocupă locurile patru şi, respectiv, cinci pe grila de start. De asemenea, Tucher va avea ocazia să-şi recupereze locul trei pierdut la Brands Hatch chiar în faţa lui Marinescu, diferenţa dintre cei doi fiind în prezent de numai nouă puncte în favoarea românului.

Cursa de sâmbătă din Formula 2 va avea loc la ora 14:50, ora României, şi va fi transmisă în direct de posturile de televiziune Sport.ro şi MotorsTV, dar şi pe site-ul oficial al competiţiei.

Formula 2 Paul Ricard:

Eveniment Ziua Ora Transmisii TV
Cursa 1 sambata, 21 iulie 14:50 Sport.ro
Calificari 2 duminica, 22 iulie 10:40
Cursa 2 duminica, 22 iulie 15:30 Sport.ro

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru