FOTA a primit o oferta pentru un sistem KERS independent

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 04.05.2010
Compania britanica Flybrid a propus echipelor din Formula 1 furnizarea unui sistem KERS comun pentru sezonul 2011 la costuri scazute.

Presiunile facute de Ferrari si Renault pentru reintroducerea sistemului KERS in Formula 1 incepand din sezonul urmator a atras si atentia unei companii independente.

Britanicii de la Flybrid au facut o oferta concreta echipelor pentru furnizarea unui sistem KERS standard bazat pe volantul motorului, tehnologie similara cu cea folosita de Williams.

Compania a dat asigurari ca este capabila sa ofere un sistem KERS la un pret scazut pentru toate echipele din Formula 1, britanicii avand de partea lor avantajul experientei acumulate in 2007 alaturi de Honda Racing.

Sistemul KERS propus de Flybrid concureaza astfel ca cele oferite de Ferrari si Renault pentru un milion de euro si nu este exclus ca echipele rivale sa accepte propunerea britanicilor. Flybrid este avantajata si de faptul ca Mercedes GP ar putea avea retineri in a utiliza tehnologie de la Ferrari sau Renault, in contextul in care concurenta dintre constructori este una apriga.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru