FOTO: Massa va purta o cască aniversară la Interlagos

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 25.11.2011
Felipe Massa va sărbători cursa cu numărul 100 în cockpitul Ferrari printr-o cască cu un design special.

Marele Premiu al Braziliei are o însemnătate specială pentru Felipe Massa, pe lângă faptul că va concura în faţa propriilor suporteri. Brazilianul va aniversa în acest weekend cea de-a 100-a cursă în combinezonul Scuderiei Ferrari, motiv pentru care va purta o cască specială.

Principala atracţie este pictarea cu aur şi crom a celebrului Căluţ Cabrat pe cască, peste care au fost aplicaţi alţi 100 de căluţi mai mici care simbolizează fiecare cursă a pilotului la Ferrari. Designul căştii a fost realizat de artistul Jens Munser, iar casca este produsă de Schuberth, partenerul Ferrari şi al pilotului.

Massa a fost sprijinit de Ferrari pe tot parcursul carierei sale, încă de la debutul la Sauber în 2002. Patru ani mai târziu a devenit coechipierul lui Michael Schumacher la Ferrari, iar în 2008 a fost la numai câteva secunde de câştigarea titlului mondial.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru