Foto si video cu noul joc de Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 24.04.2009
Codemasters a publicat primele imagini si primul trailer video cu noul joc oficial al Formulei 1, care va fi lansat in toamna acestui an sub denumirea F1 2009.

Dupa o pauza de cativa ani, Formula 1 va beneficiadin nou de un joc oficial pentru aceasta competitie in 2009, iar producatorul desemnat sa il realizeze este Codemasters.

Dupa ce joi v-am oferit primele detalii despre F1 2009, a venit momentul sa aruncam o privire asupra primelor fotografii oficiale cu noul joc, care va fi lansata in toamna acestui an pentru platformele Nintendo Wii si Sony PlayStation Portable.

De asemenea, Codemasters a lansat si site-ul oficial al jocului, acolo unde este disponibil si un prim trailer pentru F1 2009.

Via | Codemasters

Taguri: Codemasters

Comentarii (3)

  • :))
    lol doamne iaratama,ce mai grafica are =))))))))))))))
    0 0
  • psp
    crek astea sunt pozele din varianta de psp si wii , jocul pe ps3 , xbox 360 si pc o sa aiba grafica din jocurile Grid si DIRT.
    0 0
  • nu grafica e problema
    astea sunt poze cu detalii grafice spre minim si rezolutie de 600-800; grafica va fi ok...pt physics mi-as face eu probleme
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru