Frentzen va fi comisar de cursă la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 24.06.2010
Heinz Harald Frentzen a fost numit comisar de cursă la Marele Premiu al Europei din acest weekend.

Federaţia Internaţională de Automobilism continuă programul început în acest sezon, prin care foştii piloţi de Formula 1 supervizează activitatea comisarilor de cursă de la Marile Premii.

Pentru Marele Premiu al Europei de la finalul acestei săptămâni, misiunea i-a revenit germanului Heinz Harald Frentzen, care va încerca să-i ajute pe colegii săi să ia cele mai bune decizii pe parcursul weekendului.

Frentzen a concurat în Formula 1 în perioada 1994-2003 pentru Sauber, Williams, Jordan şi Arrows şi a fost implicat în lupta pentru titlul mondial în 1997 cu Williams şi 1999 cu Jordan. În cele 160 de Mari Premii în care a luat startul, germanul a obţinut trei victorii, două pole position-uri şi 18 clasări pe podium. După ce s-a retras din activitate în 2003, Frentzen a continuat să participe în alte ramuri ale sporturilor cu motor, precum DTM sau Speedcar.

Via | FIA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru