GALERIE FOTO: Alonso a "debutat" la Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 16.11.2009
Fernando Alonso a participat duminica evenimentul Ferrari World Finals organizat de echipa italiana la Valencia cu ocazia finalului de sezon.

Confirmat recent ca noul coechipier al lui Felipe Massa, Fernando Alonso a avut in acest weekend prilejul de a sta aproape de noua sa echipa, cu ocazia traditionalul eveniment Ferrari World de pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia.

Chiar daca a primit acceptul celor de la Renault de a asista la spectacol, dublul campion mondial nu s-a putut imbraca in echipamentul Scuderiei Ferrari, optand pentru un pulover partial rosu.

"Este o zi foarte importanta penttru mine, pentru ca aici pot sa inteleg cum este in realitate lumea Ferrari. In 2010 sper sa lupt pentru titlul mondial impreuna cu Felipe Massa si sper ca fanii sa fie mandri de noi si de profesionalismul nostru", a declarat Alonso in fata celor 17.000 de spectatori prezenti la eveniment.

Alonso a fost acompaniat de noul sau coechipier, precum si de Giancarlo Fisichella, Marc Gene si Luca Badoer, pilotii de rezerva ai team-ului. Nu au lipsit nici seful Stefano Domenicali si presedintele Luca di Montezemolo.

Via | Ferrari

Comentarii (1)

  • Forever
    Sunteti cei mai buni. Multi se vor bucura ca ati ales Ferrari(echipa care va va aduce o popularitate foarte mare si fani cit duce trenul). Bravoooooooooooo
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru