GALERIE FOTO: Badoer a pilotat un Ferrari F60 pe gheaţă

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 17.01.2011
Luca Badoer a făcut o demonstraţie pe gheaţă cu un monopost Ferrari F60, în timp ce Fernando Alonso a câştigat cele două curse cu karturi şi Fiat 500.

Wrooom, evenimentul tradiţional organizat de Ferrari la începutul fiecărui an, a luat sfârşit la finalul weekendului care tocmai s-a încheiat, nu înainte de a oferi fanilor câteva demonstraţii spectaculoase.

Luca Badoer a avut oportunitatea de a face o demonstraţie pe gheaţă cu un monopost Ferrari F60, înainte de a părăsi oficial Scuderia după cei 13 ani petrecuţi ca pilot de teste. Ulterior, Fernando Alonso a câştigat ambele curse desfăşurate pe gheaţă: prima a avut loc pe karturi, iar a doua cu mai multe exemplare de Fiat 500.

Via | Ferrari

Comentarii (1)

  • Alexalonso10
    probleme link
    super site-ul. incerca-ti sa schimba-ti link-urile catre site-urile echipelor de F1. EX: http://http//www.redbullracing.com , toate sunt asa. Si adaugati si site-ul echipei HRT http://www.hispaniaf1team.com/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru