GALERIE FOTO: Noul monopost Lotus a debutat la Jerez

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 17.02.2010
Fairuz Fauzy a efectuat miercuri primele tururi de circuit la volanul noului monopost Lotus F1 Racing pentru sezonul 2010.

Lotus F1 Racing a lansat oficial noul monopost T127 pentru sezonul 2010 la finalul saptamanii trecute, iar miercuri a debutat pe circuit in cadrul primei zile de teste de la Jerez.

Onoarea de a efectua primele tururi i-a revenit pilotului de teste Fairuz Fauzy, cel mai bun timp al pilotului malaezian fiind 1:46.652, cu peste 16 secunde mai slab decat cel reusit de liderul Michael Schumacher.

Lotus a efectuat saptamana trecuta un shakedown cu noul monopost pe circuitul de la Silverstone, insa ziua de miercuri marcheaza prima evaluare propriu-zisa a noii masini. Fauzy ii va preda comanda monopostului lui Heikki Kovalainen in zilele de joi si vineri, inainte ca Jarno Trulli sa piloteze masina sambata.

Lotus a anuntat marti ca si-a consolidat echipa de manageri, malaezienii S M Nasarudin si Dato' Kamarudin Meranun devenind sefi-adjuncti ai echipei incepand din acest sezon.

Via | Lotus

Taguri: Fauzy, Lotus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru