GALERIE FOTO: Noul monopost Lotus T128 pentru sezonul 2011!

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 31.01.2011
Lotus a publicat luni primele imagini computerizate ale noului monopost T128 cu care va concura în sezonul 2011 al Formulei 1.

Team Lotus a publicat luni dimineaţă în noua sa revistă electronică Team Lotus Notes primele fotografii cu monopostul pentru sezonul 2011 al Formulei 1.

Deşi anunţase că numele monopostului este TL11, echipa a dezvăluit cu această ocazie că noua maşină va purta acronimul T128, urmând să păstreze nomenclatura adoptată de legendara echipă Lotus.

Chiar dacă cele trei fotografii digitale ascund anumite detalii esenţiale, inclusiv partea din spate, monopostul T128 are în mod cert un design foarte agresiv în cel puţin două zone: aripa faţă are o configuraţie complicată, în timp ce părţile laterale au la rândul lor un design mai puţin obişnuit. Nu lipseşte nici noul nas foarte înălţat care va deveni una dintre regulile de bază ale noului sezon, asemănător cu ceea ce a prezentat Ferrari la Maranello cu numai trei zile în urmă.

Noul monopost Lotus T128 beneficiază de un motor furnizat de Renault şi de un sistem de transmisie oferit de Red Bull Technology.

Astfel, echipa are acelaşi pachet motor-transmisie ca şi campioana mondială Red Bull Racing, acesta fiind unul dintre motivele pentru care se anticipează că echipa malaeziană va face progrese semnificative în acest sezon.

Noul monopost Lotus T128 va fi văzut pentru prima oară în acţiune miercuri, în cea de-a doua zi de teste de la Valencia, echipa optând să absenteze la prima zi de evaluare pentru a beneficia vineri de o zi de teste private.

Rămâneţi alături de Automarket pentru mai multe informaţii despre Team Lotus şi despre celelalte două lansări programate luni: Sauber la ora 12:00 şi Renault la ora 13:30, ultima în direct în format live video pe site-ul oficial al Renault.

Via | Team Lotus

Comentarii (3)

  • bogdan_lupu24
    lotus t128
    nu-i rau monopostul, mai ales ca are culorile unei legendare echipe din anii 60-70, verde si galben, in plus s-ar putea sa intre in top mai ales ca au motoare renault si trasmisii de la red bull si pe deasupra au doi piloti buni si experimentati jarno trulli si heikki kovalainen
    0 0
  • bogdan_lupu24
    lotus t128
    si sa nu uit ca Team Lotus s-ar putea sa ne rezerve o supriza in acest sezon
    0 0
  • bogdan_lupu24
    lotus t128
    nu sunt sigur dar s-ar putea
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru