GALERIE FOTO: Raikkonen a revenit la volanul unui monopost de F1!

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.01.2012
Kimi Raikkonen a revenit luni la volanul unui monopost de Formula 1 pentru prima oară după retragerea din 2009, în cadrul unui test efectuat pentru Lotus.

Kimi Raikkonen îşi pregăteşte revenirea în Formula 1 în acest sezon printr-un test efectuat cu Lotus pe circuitul de la Valencia cu un monopost Renault R30 din sezonul 2010.

Cu această ocazie, fostul campion mondial a urcat pentru prima oară la volanul unui monopost de Formula 1 după o pauză de peste doi ani, ultima sa prezenţă în cockpit fiind consemnată la Marele Premiu din Abu Dhabi din sezonul 2009.

Finlandezul a sosit în paddock-ul circuitului de la Valencia la ora locală 08:30 şi, la scurt timp după ora locală 09:00, a ieşit pe circuit pentru un tur de încălzire cu monopostul Renault vopsit în culorile cu care Lotus va concura şi în acest an.

Raikkonen va continua testele de la Valencia atât pe parcursul zilei de luni, cât şi marţi, înainte de a inaugura noul monopost Lotus la Jerez în 7 februarie. De altfel, noul monopost al echipei britanice a trecut de toate testele de siguranţă impuse de FIA, ceea ce înseamnă că prezenţa la prima sesiune de teste este certă.

Via | Lotus

Comentarii (5)

  • Cred ca ar fi interesant sa vedem niste timpi ca sa putem compara chiar daca s-a mers in conditii de pista cu praf , alte temperaturi ale pistei, etc.
    18 0
  • welcome iceman
    14 0
  • vom vedea timpii pe 7 februarie,dar nu tre sa avem asteptari..inca
    6 0
  • dacian08
    imagini video
    http://www.lotusf1team.com/
    4 0
  • dacian08
    Fain materialul video: "the return of a legend".
    Dar.........putin nesigur la iesirea din viraje! Sau mi s/a parut?
    Oricum, o mare bucurie sa-l vezi la volan!
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru