Galerie foto: Schumacher a testat Ferrari F2007 la Mugello

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 01.08.2009
Michael Schumacher a efectuat vineri un test cu monopostul Ferrari F2007 pe circuitul de la Mugello, Italia, pregatindu-se astfel pentru revenirea in Formula 1 cu ocazia Marelui Premiu al Europei.

Schumacher si-a anuntat in mod surprinzator revenirea in Formula 1 dupa ce Felipe Massa a suferit un grav accident in calificarile pentru Marele Premiu al Ungariei.

In cadrul pregatirilor pentru participarea la Marele Premiu al Europei din 23 august, Schumacher a pilotat vineri la Mugello monopostul Ferrari din urma cu doi ani, acesta avand o configuratie similara cu monoposturile de GP2 si pneuri slick.

La capatul celor 67 de tururi parcurse, cel mai bun timp al germanului a fost 1:23.736.

"Este minunat sa revin pe circuit intr-un monopost de Formula 1, chiar daca a fost un monopost din 2007 cu pneuri slick utilizate de obicei in GP2. Evident, nu exista niciun punct real de referinta. Dupa cateva tururi am fost capabil sa pilotez contant si sunt multumit de performanta. Acum trebuie sa vedem cum reactioneaza trupul si muschii mei in urmatoarele zile", a declarat septuplul campion mondial.

Ferrari a trimis o scrisoare celorlalte echipe prin care solicita ca Schumacher sa efectueze un test cu actualul monopost al echipei, in ciuda faptului ca testele din timpul sezonului au fost interzise.

Echipele nu au trimis inca un raspuns oficial la aceasta solicitare.

Intre timp, Schumacher l-a vizitat sambata pe Felipe Massa la spitalul AEK din Budapesta, intalnirea celor doi buni prieteni desfasurandu-se pe o perioada de 30 de minute. Massa urmeaza sa fie externat din spital luni dimineata, cand va fi transportat in Brazilia, tara sa natala.

Via | Ferrari

Comentarii (10)

  • @
    ce frumoase mai erau masinile.nu se compara cu cele de azi...
    0 0
  • mda...
    chiar ca erau masini frumoase...pacat...mare pacat..si totusi schimbarea asta tot degeaba...spectacolul este tot ala...naspa...poate le vine mintea la cap si vor revenii la vechile monoposturi
    0 0
  • guawar
    kimi-raikkonen-accident
    http://sport.hotnews.ro/stiri-motor-6018390-video-kimi-raikkonen-accident-spectaculos-raliul-finlandei-ferrari-pas-piarda-ambii-piloti.htm
    0 0
  • guawar
    Video cu testele lui SCHUMACHER
    http://sport.hotnews.ro/stiri-motor-6015885-video-vezi-aici-primele-imagini-michael-schumacher-din-nou-circuit.htm?cfadac=
    0 0
  • off-topic-raikkonen,pilot de raliu?
    n-ar fi rau s-o lase mai moale cu wrc-ul,nu prea-i vine,si,pana la urma are un contract cu Ferrari.
    0 0
  • ceau
    a testat si deja faceca FIA sa fie cu ochii pe el!se pare ca ar fi din cauza cauciucurilor!
    0 0
  • @diesel08
    Cate stii tu despre raliuri? Te-ai gandit pentru o secunda ca participarea lui Kimi la un raliu inseamna si publicitate pentru Ferrari (si Fiat - masina pe care a condus-o la raliu)? Ai vazut pozele de la conferinta de presa? Nu. Pentru ca daca le-ai fi vazut ai fi observat ca era imbracat numai cu haine care veau sigla Ferrari. Si daca raliul asta ar fi fost doar o activitate de weekend, nu cred ca Ferrari s-ar mai fi deranjat sa il trimita pe Luca Colajani in Finlanda. Ba mai mult, nici nu l-ar mai fi lasat sa participe, avand in vedere ca Massa era in spital, nu le-ar mai fi trebuit si al doilea pilot in spital. Revenind la raliu, cand a abandonat era pe locul 15 la general si pe 3 la categoria lui, deci nu mi se pare ca se mergea asa rau. In plus, masina lui a avut probleme cu motorul si cu atat mai mult merita ca efortul lui sa fie apreciat.
    0 0
  • pentru guawar
    guawar, preamarite guru al F1, vezi ca ti-am raspuns mai baiatule: http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/23239/oficial-schumacher-va-pilota-din-nou-pentru-ferrari.html
    0 0
  • @keyshia
    probabil ca argumentatia ta ar fi fost alta daca Raikkonen ajungea in spital.Despre marketingul Ferrari-Fiat,era logic sa aiba girul formal al Scuderiei.Repet,formal,pentru ca unele surse spun altceva.Inteleg ca,daca tu te uiti la conferintele de presa la care participa pilotul de la Ferrari ai cunostinte aprofundate despre ceea ce inseamna WRC:).Sa nu vii sa-mi spui ce a afirmat Loeb despre prestatia lui Kimi..:))oamenii astia chiar sunt politicosi:)
    0 0
  • guawar
    pentru:manolachef
    Ai raspunsurile acolo!! ne auzim dupa cursa din SPANIA
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru